Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

Tasarımcı Adaylarından "Aktif Çalışma Noktaları" Sergisi

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen “Aktif Çalışma Noktaları” projelerinin üretilen prototipleri, ODTÜ ve OMSİAD işbirliğinde düzenlenen Ofis Mobilyaları Fuarı etkinlikleri çerçevesinde, İmob OFFICEXPO Ofis Mobilyaları Bölümü’nde sergileniyor.

yapi.com.tr

Sergiler

Tasarımcı Adaylarından "Aktif Çalışma Noktaları" Sergisi Hot Break, Bürosit
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 29 Ocak 2013
BİTİŞ TARİHİ: 2 Şubat 2013
YER: İstanbul Fuar Merkezi, CNR EXPO, Hall 9-10
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği (OMSİAD) ve ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü işbirliğiyle

+ Ajandama Ekle

29 Ocak – 2 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenen Ofis Mobilyaları Fuarı etkinlikleri kapsamında, internet için “Aktif Çalışma Noktaları” geliştirmek amacıyla ofis mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren ve 70’i aşkın üyesi olan OMSİAD (Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği), ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile işbirliği içine girdi.

Yıllardır eğitim projeleri için firmalarla işbirliği içinde olan ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nün 33 son sınıf öğrencisinin gruplar halinde çalıştığı projede; havaalanı, alışveriş merkezi, fuar alanı, otobüs terminali gibi günlük yaşantımızda vakit geçirdiğimiz ve kısa süreli internete bağlanma ve çalışma ihtiyacı duyduğumuz mekanlara özel 9 farklı tasarım önerisi sunuldu. Öğrenciler tasarımlarını geliştirirken hem Aktif Çalışma Noktaları’nın yerleştirileceği mekanları, hem de günümüz çalışma trendlerini göz önünde bulundurdular.

Penta,Penta, Tuna Ofis

OMSİAD üyesi Atagür, Bamos, Bürosit, Delta, Ersa, Nexoff, İkoor, Tuna, Ürosan firmalarının, 1/1 ölçekte prototiplerini gerçekleştirdiği bu dokuz projenin final jürisi, 16 Ocak'ta Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yapıldı.

Workstation,Workstation, Ersa Ofis

Proje yürütücüleri Gülay Hasdoğan, Bahar Şener-Pedgley, Sezgin Akan, Ece Yalım, Aykut Coşkun, Erçin Okursoy, Pınar Kaygan, Mine Hoşgün Soylu ve prototip üretimlerini gerçekleştiren firmaların temsilcilerinin de aralarında bulunduğu final jürisinin ardından tüm projeler, 17 Ocak – 26 Ocak 2013 tarihleri arasında Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde sergilendi. Fuarın konsept danışmanı, endüstriyel tasarımcı Sezgin Akan’ın hayata geçirdiği Aktif Çalışma Noktaları sergisi daha sonra İstanbul’a getirildi.

29 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Ofis Mobilyaları Fuarı boyunca fuarı gezenler tarafından görülebilecek.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/tasarimci-adaylarindan-aktif-calisma-noktalari-sergisi_104117.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!