Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzocam “Multi Konfor ile Enerji Etkin Yenileme”nin Önemini Vurguluyor

Geçtiğimiz yıl İzocam tarafından ilki düzenlenen 'Multi Konfor Binalar Buluşması' bu yıl 20 Nisan 2011 tarihinde, yine Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Türk ve yabancı uzmanların katılımıyla gerçekleşecek etkinlik kapsamında 'Pasif Ev Teknolojisi', 'Pasif Ev Yaklaşımlı Enerji Etkin Yenileme', 'Dış duvarlar üzerinde içten yalıtımla

yapi.com.tr

Toplantılar

İzocam “Multi Konfor ile Enerji Etkin Yenileme”nin Önemini Vurguluyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 20 Nisan 2011 13:00
BİTİŞ TARİHİ: 20 Nisan 2011 17:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: İzocam
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

İzocam, 'Pasif Ev' prensiplerini temel alarak geliştirilen 'Multi Konfor Binalar'a dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl konutlarda Multi Konfor’u ele alan buluşmada bu yıl ise 'Multi Konfor ile Enerji Etkin Yenileme' ana başlığı altında; binalarda restorasyon ve yenileme ile Multi Konfor’a nasıl ulaşılacağı konularına değinilecek.

Etkin olmayan, eski, konforsuz teknolojilerin yerine yüksek etkinlikte, yeni, konforlu teknoloji içeren, enerji ihtiyacını ve kullanımını en aza indirgeyen Multi Konfor Binalar, toplumların bilinçlenmesi ve artan duyarlılıkla birlikte hızla yaygınlaşıyor. Yüzde 90 oranında enerji tasarrufu sağlayan, bunun yanında akustik konfor ve yangın güvenliği içeren 'Multi Konfor Binalar', özellikle de ısı yalıtımı sayesinde hem ev hem de ülke ekonomisine sağladığı katkı ve çevre dostu nitelikleri ile öne çıkıyor.

20 Nisan 2011 Çarşamba günü, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ’nde düzenlenecek etkinlikte; 'Multi Konfor Binalar ile Enerji Etkin Yenileme' Türk ve yabancı uzmanlar tarafından ele alınacak. 'Pasif Ev Teknolojisi', 'Pasif Ev Yaklaşımlı Enerji Etkin Yenileme', 'Dış duvarlar üzerinde içten yalıtımla Pasif Ev Yaklaşımlı Yenileme' konularına ilişkin proje örnekleri de 'Multi Konfor Binalar ile Enerji Etkin Yenileme'de anlatılacak.

'Multi Konfor Binalar ile Enerji Etkin Yenileme'nin konuşmacılarından, Saint-Gobain Isover Avusturya ve Doğu Adriyatik Bölgesi Pazarlama Müdürü Robert Schild’in 'Pasif Ev Modelli Binaların Enerji Verimliliği' hakkında dünya çapında başarıları bulunuyor. Birçok ödüllü projeye imza atan Avusturyalı mimar Ingrid Domenig ise konuşmasında 'Pasif Ev Yaklaşımlı Enerji Etkin Yenileme' ile ilgili konut ve konut dışı binalardan örnekler verecek.

Yenileme yaparken Multi Konfor seviyelerine nasıl ulaşılacağı ve binaların nasıl enerji etkin hale getirilebileceği hakkında bilgilerin katılımcılar ile paylaşılacağı konferansta, İzocam’ın bu sene on birincisini düzenlediği Yalıtım Yarışması’nın da sonuçları açıklanacak. Yarışmada dereceye girenler aynı gün düzenlenen bir törenle ödüllerini de alacak.

İzocam, 1965 yılından bu yana kaliteden ödün vermeyen ürünleri ve sosyal sorumluluk bilinciyle yürüttüğü faaliyetlerinde yalıtımın önemini vurgulamaya devam ediyor. Özellikle de ısı yalıtımı, hem ev hem de ülke ekonomisine sağladığı katkı ve çevre dostu nitelikleri ile öne çıkıyor. Yalıtım, ısıyı daha verimli kullanarak Türkiye gibi enerjisinin dörtte üçünden fazlasını ithal etmekte olan ülkelerde dışa bağımlılığı azaltan katkılar sağlıyor.

Kamu ve özel kuruluşlarının proje birimlerinin de ilgi göstermesinin beklendiği 'Multi Konfor Binalar Buluşması'nın duyuruları, yurtiçinde ve komşu ülkelerde yapılıyor.

Program

13.00 – 13.30 Kayıt ve Kahve İkramı

13.30 – 13.40 Açılış Konuşması
A. Nuri Bulut / İzocam

13.40 – 14.30 Pasif Ev Teknolojisi – Herkes için Bir Fırsat
Robert Schild

14.30 – 15.20 Renovasyon ile Pasif Ev Düzeyine Erişme Konut Örnekleri
Ingrid Domenig-Meisinger

15.20 – 15.40 Ara

15.40 – 16.00 "New York’ta 60 katlı Bir Gökdelen; Greenwich Tower"
İzocam 11. Yalıtım Yarışması Ödül Töreni

16.00 – 16.30 Renovasyon ile Pasif Ev Düzeyine Erişme Dış Duvarların İçerden Yalıtımı
Robert Schild

16.30 – 17.00 Pasif Ev Düzeyi için Enerji Etkin Yenileme Konut Dışı Binalardan Örnekler
Ingrid Domenig-Meisinger

17.00 – 17.10 Kapanış

Konferans simultane olarak İngilizce’den Türkçe’ye çevrilecektir.
Katılım için lütfen tıklayınız.

Etkinliğin konukları hakkında daha detaylı bilgi için lütfen ilerleyiniz.   >>>>>>

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/izocam-multi-konfor-ile-enerji-etkin-yenilemenin-onemini-vurguluyor-_86624.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!