Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Michel Rojkind YEM'de

Ünlü bir Rock grubunun davulcusu ve iflah olmaz bir kâşif olan Meksikalı mimar Michel Rojkind, Siemens Ev Aletleri'nin ana sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi’nin konuğu olarak İstanbul’a geliyor. Rojkind, 08 Haziran 2010 Salı günü saat 19.00’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde “Bulaşıcı Risk” başlıklı bir konferans verecek.

yapi.com.tr

Toplantılar

Michel Rojkind YEM'de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Haziran 2010 19:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: YEM
Ana Sponsor: Siemens Ev Aletleri
Sponsor: Bilkom
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

STRONG>Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), dünyanın önde gelen tasarımcı, mimarlar ve mühendislerini ilgilileri ile bir araya getirerek sektördeki mesleki iletişim ortamı kalitesinin yükseltmek ve dünya tasarım pratiği bileşenlerinin Türkiye’de de eş zamanlı olarak tartışılabileceği ortamlar yaratmak amacıyla dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. 

Tanınmış bir Rock grubunun davulcusu ve iflah olmaz bir kâşif olan Meksikalı mimar Michel Rojkind, Siemens Ev Aletleri'nin ana sponsorluğunda ve Bilkom sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi’nin konuğu olarak İstanbul’a geliyor. Rojkind, 08 Haziran 2010 Salı günü saat 19.00’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde “Bulaşıcı Risk” başlıklı bir konferans verecek.

Meksiko’dan dünyaya açılan mimar Michel Rojkind, aynı zamanda eski bir rock davulcusu ve iflah olmaz bir kaşif. Rojkind, modern yaşamı hedefleyen ve fonksiyonun ötesine geçen deneyimler tasarlarken, her projeyi tüm katmanlarıyla derinlemesine ele alıyor. 2002 yılında kurduğu “Rojkind Arquitectos” bünyesinde çalışmalarını sürdüren Rojkind, endüstri ürünleri tasarımından yapı ölçeğine kadar farklı ölçeklerde projeler üretiyor.

Architectural Record dergisinin, 2005 yılında 10 tasarım öncüsünden biri olarak gösterdiği Rojkind, son dönemde Kuveyt, Çin, Singapur, Dubai ve İspanya’da büyük ölçekli pek çok yarışmaya da davet edildi. FWD dergisinde teknoloji bölümünün editörlüğünü yapan Rojkind; Ordos, Marcus ve Chernikov başta olmak üzere çok sayıda önemli ödüle sahip. Yenilikçi biçimler ve çarpıcı renk kullanımı ile Rojkind'in, mimarlık dünyasının izlenmeye değer yükselen yıldızları arasında yer aldığı söylenebilir.

Meksiko City merkezli ofisinde çalışmalarını sürdüren Rojkind, YEM’de gerçekleştireceği “Bulaşıcı Risk” başlıklı konuşmasında, süregelen ekonomik kriz bağlamında tasarım yapmanın güçlüklerine ve farklı bağlamlara uyum sağlamak için gerekli strateji bilincinin gerekliliğine değinecek. 

Sınırlı kontenjan nedeniyle kayıt yaptırılması gereken konferansta simultane olarak İngilizce’den Türkçe’ye çevirinin bulunacağı bildiriliyor. 

Program:

18.30–19.00 Kayıt

19.00–20.00 “Bulaşıcı Risk” Konferansı - Michel Rojkind

Siemens Ev Aletleri
Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88
www.siemens-home.com  

Görseller için lütfen ilerleyiniz.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/michel-rojkind-yemde-_79218.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!