Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Murat Belge "Çarşamba Seminerleri"nde

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından ve Mimarizm'in desteği ile düzenlenen "Çarşamba Seminerleri"nin bir sonraki konuğu gazeteci, yazar ve akademisyen Murat Belge olacak. Belge söyleşisinde, izleyicileri kentler ve İstanbul üzerine bir yolculuğa çıkaracak.

yapi.com.tr

Toplantılar

Murat Belge "Çarşamba Seminerleri"nde
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Aralık 2010 11:00
YER: MSGSÜ Fındıklı Kampüsü, Karaköy, İstanbul
DÜZENLEYEN: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından, Mimarizm'in desteği ile.
+ Ajandama Ekle

imar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından ve Mimarizm’in desteği ile düzenlenen “Çarşamba Seminerleri”nin bir sonraki konuğu gazeteci, yazar ve akademisyen Murat Belge olacak. Belge söyleşisinde, izleyicileri kentler ve İstanbul üzerine bir yolculuğa çıkaracak.

Belge’nin "Kentler ve İstanbul Üzerine" başlıklı konuşması, 8 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 11:00’de MSGSÜ Mimarlık Fakültesi Video Konferans Salonu’nda izlenebilir.

Çarşamba Seminerleri Çalışma Grubu Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, mezunları ve öğretim üyeleri tarafından gönüllülük esasıyla çalışan bir çalışma grubu. 2010 Güz döneminde Ahmetcan Alpan, Albeniz Ezme, Ayşe Aşıgül, Bahar Aksel Enşici, Deniz Başar, Derya Engin, Ece Doğan, Erbatur Çavuşoğlu, Gizem Kıygı, Gökçe Aksoylar, Hikmet Derya Çatal, İnci Şahin Olgun, Maya Arıkanlı Özdemir, Merve Akar, Merve Akı, Murat Cemal Yalçıntan ve Damla Özgü Yıldız'dan oluşuyor. Seminerler, Mimarizm tarafından destekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/murat-belge-carsamba-seminerlerinde_84174.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!