Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kentgaz 2012 Sonuna Kadar 20 Milyon Liralık Yatırım Yapmayı Planlıyor

Kentgaz Denizli Doğalgaz AŞ Genel Müdürü Işık Deniş, kente 2012 yılı sonuna kadar 20 milyon liralık yatırım yapmayı planladıklarını söyledi.

yapi.com.tr / AA
 Kentgaz 2012 Sonuna Kadar 20 Milyon Liralık Yatırım Yapmayı Planlıyor

Kentgaz Denizli Doğalgaz AŞ Genel Müdürü Işık Deniş, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, ilde 2006 yılından bu yana 120 binden fazla aboneye ulaştıklarını ifade etti.

Hesaplı, temiz, konforlu enerji kullanımını yaygınlaştırmak için 2012 yılı içerisinde yatımlarını hızlandıracaklarını belirten Deniş, şöyle konuştu:

''Kentgaz'a gelen talepler doğrultusunda ortaya konulan projeyle 2012 yılı sonuna kadar 20 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu projeyle Denizli'nin henüz doğalgaz enerjisiyle tanışmamış bölgelerine ulaşmayı hedefliyoruz. Yatımların hayata geçirilmesi için 16 iş makinesi çalışmalarına başladı. İş makinesi sayısını 20'ye çıkararak çalışmalarımızı daha da hızlandırmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız sonunda Cumhuriyet, Hürriyet, Asmalıevler, Kayıhan, Zeytinköy, Bağbaşı, Kervansaray, Zümrüt ve Gökpınar mahallerini doğalgazla buluşturacağız.

2006 yılından bu yana yaklaşık 55 milyon liralık yatırım yaptık. Yaptığımız yatımlarla şehrin yüzde 65'ine doğalgazı ulaştırdık. 2012-2014 yılları arasında yapacağımız yatırımlarla da şehrin tamamının doğlagazdan faydalanmasını sağlayacağız. Belediyenin alt yapısını tamamladığı yerlerde biz de yatırımlarımızı tamamlayacağız. Amacımız Denizli'de yaşayan herkese doğalgaz hizmeti verebilmek.''

ETİKETLER: firma enerji
http://www.yapi.com.tr/haberler/-kentgaz-2012-sonuna-kadar-20-milyon-liralik-yatirim-yapmayi-planliyor_100633.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!