Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Yeni Proje Geliyor

NG Grubu’nun yeni projesi NG Residence İstanbul tanıtıldı. Basın Ekspres Yolu’nda yer alan karma projenin yüzde 30'u ön taleple satıldı.

yapı.com.tr
  •  NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Yeni Proje Geliyor
  •  NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Yeni Proje Geliyor
  •  NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Yeni Proje Geliyor
  •  NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Yeni Proje Geliyor
  •  NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Yeni Proje Geliyor
  •  NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Yeni Proje Geliyor

Birbirine paralel yükselen iki simetrik formlu kuleden oluşan projede yirmisekiz  katlı 5 yıldızlı Marriot İstanbul West oteli, 3200 kişilik dev kongre merkezi ve 276 adet residence konut ile 4 penthouse’un yer aldığı 26 katlı residence bulunuyor. 2018'in sonbaharında teslim edilmesi planlanan projenin mimarı Barbaros Sağdıç. Projede iç mekânlar Mustafa Toner tarafından tasarlanacak.

NG Residence İstanbul basın toplantısında konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Grubu’nun sanayiden gelen güç ve turizmden gelen hizmet anlayışının yansıtıldığı NG Residence ve 5 yıldızlı otel projesinin 500 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirileceğini söyledi.

Güral, projeyi hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şöyle devam etti: “NG Residence’ı tasarlarken ana hedefimiz, kapsamı ve sunacağı olanaklar ile örnek bir proje yaratmaktı. Grubumuzun 55 yıllık sanayi tecrübesi ve bu tecrübenden aldığı güç ile turizm sektöründen gelen bilgi ve misafirperverlik anlayışını birleştireceğimiz bir yatırımı hayata geçirmekti. NG Residence İstanbul'da günümüz modern yaşam anlayışı ile sahip olunacak konforlu bir yaşam sunuyoruz.”

"Bölgede arsa stoğumuz var"

Projenin bir çok önemli özelliğe ve avantaja sahip olduğunu ve yatırımcı taleplerinin gelmeye başladığını vurgulayan Güral şunları söyledi: “Konforun yaşam halini sunacağımız  bu seçkin projemize sadece İstanbul’dan değil, Türkiye'nin çeşitli illerinden ve yurtdışından yatırımcı talepleri olduğunu da belirtmek istiyorum. Lansman öncesi NG Grubu’nun kalite anlayışını yakından tanıyan sınırlı bir çevreye yaptığımız ön satış duyurusunun sonucunda projenin yüzde 30'unun satışını gerçekleştirdik. Yerli ve yabancı yatırımcıların bu ilgisi hem ülkemiz hem de projemiz adına bizleri mutlu ediyor.” Güral, yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirterek, aynı bölgede farklı arsa stoklarının da olduğunu dile getirdi.

NG Residence İstanbul konumu itibariyle E5 Karayoluna 5 km, Atatürk Havalimanı’na 7 km, yeni yapılan 3. havalimanına ise 30 km mesafede  yer alıyor. NG Residence İstanbul'a 200 metre mesafede metro istasyonu bulunuyor.

NG Residence İstanbul projesinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere 2 daire tipi bulunuyor . 1+1 daireler 62-88 m2 arası, 2+1 daireler 69-130 m2 arasında planlanmış. Projede, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları ve çok amaçlı bir spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetleri de yer alıyor.

 

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/-ng-grubundan-basin-eksprese-yeni-proje-geliyor_144048.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!