Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

10 Milyona Yapılan Bisiklet Yolu 1 Yıl Geçmeden Söküldü

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz yıl Eylül ayında yapımına başlanan ve 10 milyon liraya mal olan bisiklet yolu, 8’inci ayında belediye ekiplerince kazıldı.

yapi.com.tr
10 Milyona Yapılan Bisiklet Yolu 1 Yıl Geçmeden Söküldü

Afyonkarahisar'da Osmangazi Mahallesi'nde 50 Milyon liraya mal olacak yağmur suyu hattı inşaatı başladı. İnşaat kapsamında, bundan 8 ay önce 10 milyon liraya inşa edilen bisiklet yolunun bir bölümünün kazıldığı ve yol kenarındaki dubalı uyarı dikmelerinin söküldüğü ortaya çıktı.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre; konuyla ilgili TBMM'de konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal şunları söyledi: “Afyonkarahisar Belediyesi geçtiğimiz yıl 10 milyon liraya bir bisiklet yolu yaptı ancak henüz bir yılı bile doldurmadan bu yol kazıldı. Bisiklet yolunun kenarında bulunan ve tanesi 269 liraya mal olan dubalar da söküldü yani hemşerilerimin parası resmen çöpe gitti. Bu kadar işsiz, yoksul, ihtiyaç sahibi varken 10 milyon liranın böyle çarçur edilmesi hangi vicdana sığar? Bu parayla Afyonkarahisar'a hizmet edilmesi, istihdam alanı yaratılması gerekirken acaba birileri zengin mi edildi?”

Mera sorununu da TBMM'ye taşıdı
Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Balmahmut Köyü’nün merasının bir maden şirketine peşkeş çekilmek istendiğini kaydeden Milletvekili Köksal, “Bu meradan Balmahmut, Saraycık, Garipçe, Bulca köyleri ve Küçühüyük kasabası yararlanıyor. Bu insanlar hayvancılık yaparak geçiniyor. Bu mera ellerinden giderse bu insanlar nasıl geçinecek?” ifadelerini kullandı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/10-milyona-yapilan-bisiklet-yolu-1-yil-gecmeden-sokuldu_190902.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!