Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

12 Ayda Bitirip Kendi Rekorunu Kıracak

Artaş İnşaat, Ispartakule'de 385 konutluk projeye başladı. Toplam 35 bin metrekare alana sahip arsanın yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrıldı. Konutlar Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzaralı. Avrupa Konutları'nı inşa eden Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Biz artık müşterimize konut alacaksanız önce 'markasına' bakın

Zaman Gazetesi
12 Ayda Bitirip Kendi Rekorunu Kıracak

Kriz döneminde en hızlı satılan nitelikli konut unvanına sahip İstanbul'daki Avrupa Konutları, TOKİ'nin hasılat paylaşımı yoluyla gerçekleştirdiği Ispartakule sahasına da girdi.
 
Artaş İnşaat, Ispartakule'de 385 konutluk projeye başladı. Toplam 35 bin metrekare alana sahip arsanın yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrıldı. Konutlar Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzaralı. Avrupa Konutları'nı inşa eden Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Biz artık müşterimize konut alacaksanız önce 'markasına' bakın diyoruz. Çünkü konut hem yaşamak için hem de yatırım açısından çok önemli." dedi. Avrupa Konutları olarak Ispartakule'nin en ferah bölgesinde en avantajlı projeyi yapacaklarını belirten Çetinsaya, daha duyuru yapılmadan dairelerin yarısının satıldığını söyledi.

İnşaatları yaptıkları iş ortaklarıyla birlikte konutta markalaşma bilincini çok önceden kavradıklarını anlatan Çetinsaya, "Ispartakule projemiz en hızlı kazandıran, en orijinal, en konforlu projelerden biri olacak. 12 ay gibi çok kısa bir sürede projemizi bitirmeyi hedefliyoruz. Burada, diğer projelerimizde elde ettiğimiz başarıları da aşacağımızı tahmin ediyoruz ve kendi rekorlarımızı kıracağımız inancındayız." dedi. Toplam konut üretiminde 6 bin daireyi tamamlamak üzere olduklarını hatırlatan Çetinsaya, "Avrupa Konutları markasına güvenenler yanılmadı. Birkaç yıl içinde yüzde 100 prim yapan konutlarımız orada duruyor, inceleyebilirsiniz. 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' diyoruz ve Ispartakule projesinden konut alacak tüm müşterilerimizin yüzü gülecek, bundan eminiz." dedi. Ispartakule Avrupa Konutları'nda 385 daire, 16 ticari ünite, her daire için kapalı ve açık otopark, iki odadan 6 odaya kadar değişik daire tipleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, basket ve tenis sahası, kreş, gölet ve su yolları, çocuk oyun alanları yer alacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/12-ayda-bitirip-kendi-rekorunu-kiracak_80516.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!