Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2 Milyar Liralık Ev Geliştirecek!

Ev geliştirme perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren Koçtaş, 5 yılda bir cirosunu ikiye katlayıp, her yıl 5 mağaza açarak büyümeyi hedefliyor.

yapi.com.tr
2 Milyar Liralık Ev Geliştirecek!

Bu yıl içinde 3 mağaza daha açmayı planladıklarını söyleyen Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, perakende sektörüne olan güvenlerine net bir şekilde ortaya koyduklarını ifade etti. Hürriyet'in haberine göre, 10 milyar dolarlık büyüklüğe sahip ev geliştirme sektöründe faaliyet gösteren Koçtaş 38’inci mağazasını Kahramanmaraş’ta açtı.

100 kişiye istihdam

2013 yılında cirolarının 1 milyar liranın üzerine çıkacağını belirten Ali Koç, 5 yılda bu rakamı ikiye katlamak istediklerini söyledi. Koç, “Bu yıl İstanbul ve Kahramanmaraş’ta mağazalar açtık. Bundan sonra 2’si İstanbul’da biri de Gaziantep’te 3 mağaza daha açacağız. Toplamda 30 milyon liralık yatırım yapacağız” diye konuştu. Kahramanmaraş’ın kendisinin açtığı ilk Koçtaş mağazası olduğuna vurgu yapan Ali Koç, “Mağazada 100 kişiye istihdam sağlıyoruz. 3 milyon dolarlık yatırım yaptık. Mağazada 4 milyon liralık değere sahip 40 bin çeşit ürün var”

Ürünlerin yüzde 85’i Türkiye’den

Yurtdışında Irak’ta bir firmaya destek verdiklerini kaydeden Koç, “Şu anda yurtdışında yatırımla ilgili bir kararımız yok. Irak’ta destek verdiğimiz bir şirket yatırım fırsatlarını araştırıyor” dedi.  Koç, Koçtaş’ta satılan ürünlerin yüzde 85’inin Türkiye’den tedarik edildiğini ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/2-milyar-liralik-ev-gelistirecek_108420.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!