Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2010 Projeleri

2010 yılına ara vermeden giren gayrimenkul kuruluşları, önümüzdeki aylarda uygulamaya koyacakları 37 yeni projenin çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Aralarında, Ağaoğlu, Teknik Yapı, Fi-Yapı, Propa, Demir, Sinpaş, Soyak, Demir ve Saf Gayrimenkul’ün de bulunduğu bu kuruluşların 2010 yılında start vereceği konut sayısı ise daha şimdiden 20

Hürriyet Emlak
2010 Projeleri

br />
SOYAK - Bahçeşehir’de 4 bin konut üretecek

SOYAK Holding, 2010 yılında toplam değeri 1 milyar TL olan üç farklı projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. 2010 yılında, İstanbul Avrupa Yakası Kuzey Bahçeşehir bölgesinde 4 bin konutluk yeni bir konut projesine başlayacak. Yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulması planlanan projedeki dairelerin metrekare büyüklükleri, fonksiyonel yaşam alanı konseptine uygun olacak şekilde tasarlanıyor. Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, Kuzey Bahçeşehir projesindeki dairelerin hepsini 2 yılda satmayı planladıklarını söylüyor. İzmir Zeytinalanı’nda da 200 bin metrekare alan üzerinde, 170 bahçeli evden oluşan yeni projenin ruhsat çalışmalarına başlayan firma, ayrıca ilk iki etap konut satışlarına başlanan İzmir Karşıyaka’daki Soyak Siesta projesinin üçüncü etabını da bu yıl satışa çıkarmayı hedefliyor.

Saf Gayrimenkul - 700 konutluk yeni etabın satışına başlıyor

SAF Gayrimenkul 2010 yılında Akasya Acıbadem projesinin son etabını oluşturan Kent etabının lansmanını yapacak. 49 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Kent etabında “Akasya Alışveriş Merkezi”, AVM üstündeki rezidansların yer aldığı ve yükseklikleri 12 ile 20 kat arasında değişen dört blok ve 40 kattan oluşan bir kule bulunuyor. Kent etabındaki konut tipleri 1+1’den başlayıp, yine büyük metrekareli penthouse tipindeki evlere kadar geniş seçenekler sunacak. Yaklaşık 700 ünitenin yer alacağı Akasya Kent etabında, aynı zamanda ofis katları da bulunuyor. Alışveriş merkezinde ise toplam 85 bin metrekare kiralanabilir alan ve 300 civarında mağaza yer alıyor. Kent etabında yaşayanların sosyal alanlar, restoranlar, rekreasyon alanları, fitness center, havuz, sinema, tiyatro, özel gösteriler, alışveriş gibi pek çok olanağa hemen ulaşabilme fırsatları olacak. Projenin diğer etapları olan Koru, Göl etaplarının Kent etabıyla birleştiği noktada, 26 bin metrekarelik Central Park bulunuyor. Central Park, eğlence, spor aktiviteleri ve rekreasyon olanaklarının yanı sıra İstanbul’un ilk kumsallı açık havuzunu da içinde barındırıyor. Akasya Acıbadem projesinin toplam yatırım bedeli ise 650 milyon doları bulacak.

Demir İnşaat - 4 yeni projeye start veriyor

Demir İnşaat, 2010’da İstanbul Beylikdüzü’nde iki, Bağdat Caddesi ve Feneryolu’nda birer adet olmak üzere, toplam 4 yeni konut projesine başlayacak. Beylikdüzü’nde başlayan projeler, 300 daire ve 150 daire olarak tasarlanırken, Bağdat Caddesi ve Feneryolu’ndaki projelerde ise 70 daire ve 50 daire yer alacak. Bunun dışında, yine Beylikdüzü bölgesinde, henüz fizibilite çalışmaları devam eden, 250 bin metrekar üzerinde konumlanacak bir projenin hazırlıklarını sürdüren firma, burada 1500’ün üzerinde konut inşaa edecek. Konutlar, 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar, standart ve dubleks alternatiflerine sahip olacak. Jakuziden yürüyüş parkuruna, kapalı-açık yüzme havuzundan oyun parkına, basketbol sahasından futbol ve voleybol sahasına, barbekü alanından fitness’a, sguash’a ve kafeteryalara kadar her detayın standart olarak planlandığı projelerde ayrıca günün yeni gelişen ihtiyaçları ve yeniliklere göre farklı çalışmalar da devreye girecek.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/2010-projeleri_75633.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!