Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Sancaktepe'de 3 Yeni Projenin...

216 Sancaktepe Konutları’ndan Öğrenciler için Servis Bekleme Odası

Sancaktepe’de yükselen 216 Sancaktepe Konutları’nda öğrenciler için servis bekleme odası bulunuyor. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Servis bekleme odası sayesinde çocuklar yazın sıcaktan, kışın soğuktan korunuyor. Güvenli bir ortamda servislerini bekliyor” dedi.

yapi.com.tr
216 Sancaktepe Konutları’ndan Öğrenciler için Servis Bekleme Odası

216 Yapı tarafından Sancaktepe’de inşaa edilen 216 Sancaktepe Konutları, özel olarak projelendirilmiş olan servis bekleme odası ile öğrencileri unutmadı. Servis bekleme odasının Türkiye’de çok az sayıda projede yer aldığını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Türkiye’de 16 milyon öğrenci var. Bence her sitede bir servis bekleme odası olmalı; 216 Sancaktepe Konutları’nda servis bekleme odası proje çizilirken dahi vardı” dedi.



Herşey çocuklar için 

7 katlı 10 blokun yer aldığı ve 208 konutun bulunduğu projede, çocuklu aileler için her türlü imkanın olduğunu belirten Dündar, “Projenin yüzde 70’i yeşil alana ayrıldığı için çocuklar istedikleri gibi koşup oynayabiliyor. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanlarımız bisiklet ve yürüyüş parkurlarımız, fitness center ve havuzumuz bulunuyor. Annelerin parkta oynayan çocuklarını izlemesi için yatak odası, mutfak ve salona kurulmuş özel bir sistemimiz de var” diye konuştu.

208 konutun bulunduğu projenin iki etaptan oluştuğunu dile getiren Dündar sözlerine şöyle devam etti: “Birinci etapta bulunan 80 daire sahiplerine teslim edildi ve yaşam başladı. Yine 80 dairenin bulunduğu ikinci etabın teslimleriyse bu ayın sonunda yapılacak. Kalan 48 daire ise aralık sonunda sahiplerine verilecek. 216 Sancaktepe Konutları’nda  2+1’den 4+1 çatı dubleksine kadar farklı özelliklerde dairelerimiz bulunuyor.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/216-sancaktepe-konutlarindan-ogrenciler-icin-servis-bekleme-odasi_89242.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!