Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ABD'li Emlakçı Realty World Türkiye'de 500 Ofis Açacak

ABD'li Emlakçı Realty World Türkiye'de 500 Ofis Açacak

Dünya Gazetesi



merikalı gayrimenkul pazarlama şirketi Realty World, franchising modeliyle Türkiye'de 2005 sonuna kadar 50, 2006 yılı sonuna kadar 150 ofis açacak. Şirket, 2010 yılına kadar ise Türkiye genelinde 500 ofis ve 7 bin kişi istihdam etmeyi hedefliyor.

Halen Türkiye'de 31 ofis ile hizmet veren Realty World'ün Türkiye temsilcisi D'Partners Emlak Taşıt Kiralama ve Aracılık Hizmetleri AŞ. Realty World'ün 40 yıl süreyle Türkiye, KKTC, Güney Kıbrıs ve Romanya ana lisansörlüğünü üstlenen şirket, Yaşar Büyükçetin, Ali Dürüst, Kemal Karaağaç, Kamil Kehale, Önder Fırat, Hilmi Işıkören ve Hüseyin Altaş tarafından kurulmuş. Aktif olarak Mayıs 2005 tarihinden itibaren faaliyetlere başladıklarını belirten Hüseyin Altaş, ayrıca Rusya, Ukrayna ve Polonya için de ön anlaşma yapıldığını söyledi.

Emlak, altın çağında
Emlak sektörünün tüm dünyada ve özellikle Türkiye'de giderek artan bir hızla canlandığını ifade eden D'Partners AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altaş, "2005'te 1999 öncesindeki altın çağına geri dönen emlak sektörü, bugün yüksek kazanç arayanlara altın fırsatlar sunuyor. Emlakın hâlâ en iyi yatırım aracı olması, yüksek talep görmesi, mortgage sisteminin Türkiye'ye geliyor olması ve emlakçılık mesleğinin yasalaşmasıyla gün, emlak günü" diye konuştu.

'Talep patlaması bekleniyor'
Emlak sektörünün geleceğine ilişkin bazı öngörülerde bulunan ve kendi işini kurmak isteyenlere çağrıda bulunan Altaş, şöyle devam etti:

"Ekonominin durgun olduğu dönemlerde bile emlak piyasası durmuyor. Satın alımların yüzde 85 gibi çok yüksek bir bölümünün nakit olduğu ve yılda bir milyondan fazla satış işleminin gerçekleştirildiği Türkiye emlak pazarında, mortgage sisteminin de gelmesiyle bir talep patlaması bekleniyor. Son dönemde ülkenin siyasi ve ekonomik istikrara hızla kavuşması ve sonucunda enflasyonun kontrol altına alınması ile birlikte en iyi yatırım aracı olarak emlak birinci sıraya oturdu. Emlak cenneti Türkiye'de hiçbir stok maliyeti olmadan raflarında pazarın en değerli ürünlerini sunmak, uluslararası bir güvenceyle yüksek kalitede hizmet vermek isteyenleri bu alanda yatırım yapmaya davet ediyoruz."

Detaylı bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/haberler/abdli-emlakci-realty-world-turkiyede-500-ofis-acacak_30786.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!