Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Acme Group, Domotex Turkey'deydi

Acme Group, Türkiye halı sektörü markası Artemis Halı ve yeni markası Prato Exclusive ile Domotex Turkey Fuar'ında yerini aldı.

yapi.com.tr
Acme Group, Domotex Turkey'deydi

Artemis Halı ve yeni yatırımı Prato Exclusive’ın Domotex Turkey 2019’da gördüğü yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı: “Prato Exclusive, Artemis Halı’daki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi aktırdığımız yeni markamız. Artemis Halı olarak yıllardır zaten Domotex Turkey’de yer alıyoruz. Bu yıl hem Artemis Halı hem de Prato Exclusive markalarımız ile katılım sağladık. Her iki markamızın stantları fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Domotex Hannover’den sonra Gaziantep’te de başarılı bir fuarı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Türkiye genelindeki ana bayiler ile 1.500’ün üzerinde noktada satış yaparken dünyanın dört bir tarafındaki ülkelere halı ihraç ettiklerini belirten Batallı: “Yıllık 2 milyon metrekare üretim yapıyoruz ve bunun yüzde 10’luk bölümünü ihracat ediyoruz. Yurtdışı ihracatının tamamını kendi markamızla gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin dünya ile ticaretinde göstermiş olduğu başarı, özellikle dış ülkelere yaptığı ihracat ile almış olduğu ivme bizim çıtamızı da yükseltmemizi sağladı. Bu bağlamda Türk ekonomisine katkı sağlamaya, üretmeye, yeni yatırımlarla istihdam yaratmaya ve ihracat ağımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Domotex Turkey’de de hem Artemis Halı, hem de Prato Exclusive markalarımız için mevcut müşterilerimizden yüklü siparişler aldık, yeni müşteriler aramıza katıldı. Yalnızca katılımcılar açısından değil, ziyaretçiler açısından da uluslararası bir platform oluştu” diye belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/acme-group-domotex-turkeydeydi_172423.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!