Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Alarko Carrier’ın İhracat Başarısı Ödüllendirildi

Alarko Carrier, İklimlendirme Sanayicileri İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından “En Çok Klima Santrali, Rooftop, Fancoil, Paket Tipi Klima İhracatı Yapan Firma” ödülüne sahip oldu.

yapi.com.tr
Alarko Carrier’ın İhracat Başarısı Ödüllendirildi

Alarko Carrier, 2018 yılında gerçekleştirdiği ihracat faaliyetleriyle, İklimlendirme Sanayicileri İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından “En Çok Klima Santrali, Rooftop, Fancoil, Paket Tipi Klima İhracatı Yapan Firma” ödülüne layık görüldü. Ödül töreni, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, TİM Başkan Vekilleri Zeki Poyraz ve İbrahim Pektaş ile çok sayıda iklimlendirme sanayicisinin katılımıyla gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan, başarılı ihracat performanslarının bir kez daha İSİB tarafından ödüle layık görülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Akan “Alarko Carrier olarak 60 yılı aşan tecrübemizi Carrier’ın yüksek teknolojili üretim kalitesiyle birleştirdik. Avustralya’dan Almanya’ya, Ortadoğu’dan Afrika ülkelerine kadar geniş bir yelpazede ihracat gerçekleştiriyoruz.

Alarko Carrier olarak yurtiçinde gösterdiğimiz başarıyı, yurtdışında da sürdürüyoruz. Klima santralleri, radyatörler ve çatı tipi klimalar ihraç ürünlerimizin büyük kısmını oluştururken ihracat yaptığımız ülke sayısını 57’ye yükselttik. Fildişi Sahili, Cibuti, Macaristan, Malta, Makedonya, Mauritius, Umman, Papua Yeni Gine, Filipinler, Uganda, ve Yemen gibi çok farklı coğrafyalara ürünlerimizi ulaştırarak ülkeye ve sektöre katma değer yaratmaya devam ediyoruz.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alarko-carrierin-ihracat-basarisi-odullendirildi_172296.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!