Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Arçelik Dünyada ve Türkiye'de Tasarım Ödüllerini Topluyor

Arçelik A.Ş., Blomberg ve Grundig markalı 4 ürünüyle, uluslararası alanda düzenlenen ve en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Good Design ödülünü alırken, Arçelik markalı 3 ürünüyle de Design Turkey ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
Arçelik Dünyada ve Türkiye'de Tasarım Ödüllerini Topluyor

Arçelik A.Ş., Blomberg ve Grundig markalı 4 ürünüyle, uluslararası alanda düzenlenen ve en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Good Design ödülünü alırken, Arçelik markalı 3 ürünüyle de Design Turkey ödülüne layık görüldü.

‘The Chicago Athenaeum’un 1950’den bu yana düzenlediği, kendi alanında inovasyon ile tasarımın sembolü olarak görülen, dünyanın eski ve en saygın ödüllerinden biri ‘Good Design’ın bu yılki yarışmasında, yine birçok ülkeden ünlü tasarım firmaları yarıştı. Yarışmanın jürisi, önde gelen global markaları ‘ürün tasarımı’ ve ‘grafik tasarım’ olmak üzere iki ana kategoride değerlendirdiler. Ürün tasarımı kategorisi altında, 35 ülkeden katılan yüzlerce ürün; elektronik, otomotiv, aydınlatma, ofis ve ev mobilyaları başta olmak üzere 19 farklı alanda yarıştı.



Dünya pazarını rekabetçi ürünleriyle yönlendiren ve hem üretici hem de tasarımcıların ödüllendirildiği yarışma bu yıl 60. yılını kutladı. Ödül alan ürünler, The Chicagao Athenaeum resmi web sitesinde sergileniyor. Haziran ayında ise Chicago’da düzenlenecek olan ‘Good Design Show’da tüm ödül alan ürünler birlikte görülebilecek.

Arçelik A.Ş., teknoloji, estetik, kalite ve fonksiyonelliği mükemmel bir uyum içinde buluşturan Blomberg Domino Ocak Serisi, Blomberg Anka Ankastre Fırın, Grundig 40” Rom Led TV ve Grundig 40” Vision 8 Led TV ürünleri ile uluslararası alanda düzenlenen, Amerika’daki ‘The Chicago Athenaeum’ (Mimari ve Tasarım Müzesi) tarafından verilen ‘2010 Good Design’ ödülünü almaya hak kazandı.

Arçelik A.Ş. ayrıca 3 ürünüyle de Türkiye’de düzenlenen Design Turkey tasarım ödülüne layık görüldü. Arçelik Ankastre Domino Ocak Serisi ve Arçelik 4 Kapı Joker Bölmeli Buzdolabı ‘İyi Tasarım’  ödülü alırken,  DesignUM firmasının Arçelik için tasarladığı tost makinesi de Design Turkey Üstün Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Ürün Tasarımı ve Kavramsal Tasarım olarak iki kategoride verilen Design Turkey 2010 Endüstriyel Tasarım ödülleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle sahiplerine kavuştu. Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, nitelikli tasarımları teşvik ederken, Türk endüstrisinin stratejilerine yön vermeyi ve toplumda tasarım farkındalığını yükseltmeyi hedefliyor.

Dünyaca ünlü uzmanlardan oluşan 30 kişilik jüri, ön elemeyi geçen başvurular arasından toplam 222 ürünü sektörel bazda değerlendirerek, ‘İyi Tasarım Ödülü’ ve ‘Üstün tasarım Ödülü’ olmak üzere 2 kategoride derecelendirdi. Buna ek olarak gelecekte endüstriye yön gösterecek, yaratıcı fikirleri desteklemek amacıyla üretim için programa alınmamış, 8 kavramsal tasarım projesi de ‘Kavramsal Tasarım Ödülleri’ kategorisinde değerlendirildi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/arcelik-dunyada-ve-turkiyede-tasarim-odullerini-topluyor-_84943.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!