Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Artella Kapı ve Tresette Mutfak, Piyalepaşa İstanbul Projesinde

Büyük markalı konut projelerinde yer alan Aslandağ Grubu, kapı sektöründeki tasarım markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri ve lüks mutfak markası Tresette Mutfak ile son olarak Piyalepaşa İstanbul’daki 592 konut için mutfak ve kapı tedariği yapıyor.

yapi.com.tr
Artella Kapı ve Tresette Mutfak, Piyalepaşa İstanbul Projesinde

Aslandağ Grubu, Artella Ahşap Kapı Sistemleri ve Tresette Mutfak ile inşaat sektöründe önemli projelerde tercih ediliyor. Hem mutfak hem de kapıda cirosunun yüzde 30’unu ihracata ayıran Aslandağ Grubu, iç pazarda ise her iki markası için de markalı konut projelerinin yüzde 40’ında ve Bağdat Caddesi’ndeki konut projelerinin yüzde 75’inde yer alıyor.

Emaar Square, Çiftçi Towers, Vadi İstanbul, Skyland İstanbul, Resim İstanbul, Deniz İstanbul Mercan Konakları, Deniz İstanbul Marina Villaları, Başakşehir Vadi, Pruva 34, Firuze Konakları, Tem Avrasya gibi birçok konut projesinin yanı sıra Aslandağ Grubu, Avrupa Yakası’nın iddialı projelerinden Piyalepaşa’da da yer alıyor. Projenin ilk etabında bulunan 3 blokta toplam 270 konut için 270 adet Tresette Mutfak, 1500 adet Artella kapı, süpürgelik ve portmanto yapan Aslandağ Grubu, projenin ikinci etabı için de anlaşma sağladı.

İkinci etapta 4 blokta yükselen 322 konut için 322 adet Tresette Mutfak, 2100 adet Artella kapı, süpürgelik, portmanto ve banyo dolapları için çalışmalarına başladıklarını ifade eden Aslandağ Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ: “Türkiye’nin birçok markalı projesinde ahşap işlerini başarıyla teslim ettik. Son olarak Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabının ahşap işlerini tamamladık ve ikinci etap için anlaşma sağladık.

Polat markasının güvencesini taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesinde hem Artella Ahşap Kapı Sistemleri hem de Tresette Mutfak markamızla yer alıyoruz. Artella kapılarda, doğal ahşap kaplamalı özel tasarım Artemis modeli, Tresette Mutfak’ta da projenin taleplerine göre özelleştirilmiş masif ahşap kapaklı Retro modeli kullandık. Her iki markamızın üretimini Maltepe’deki 20 bin metrekarelik fabrikamızda yapmanın ayrıca gururunu yaşıyoruz. Bu topraklardan aldığımız güçle, 60 yıllık bilgi birikimimizi markalarımıza yansıtıp sektörün sayılı firmalarından biri olmanın da bizim için ayrı bir önemi var.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/artella-kapi-ve-tresette-mutfak-piyalepasa-istanbul-projesinde_175480.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!