Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Assan Panel, Assan Demir'i Bünyesine Kattı

Assan Panel, 37 yıllık galvaniz sac tecrübesi sahibi Assan Demir’i bünyesine kattı.

yapi.com.tr
Assan Panel, Assan Demir'i Bünyesine  Kattı

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel, inşaat ve yapı sektöründe yer alan Assan Demir’i bünyesine kattı. Galvanizli sac ürün ve hizmetlerini müşterilerine sunmaya başlayan Assan Panel, bundan böyle sandviç panel üretiminin yanı sıra inşaat ve yapı sektörü firmalarının ihtiyaçları doğrultusunda yassı mamul ürün gruplarından oluklu, stor ve trapez sac ürünleri de üretecek.

Birliktelikten yeni bir güç doğdu
Yeni birliktelik ile ilgili değerlendirmede bulunan Assan Panel Genel Müdürü İhsan Tolga Akar, 1980 yılından bu yana inşaat ve yapı sektöründe yer alan Assan Demir’i bünyelerine kattıklarını açıkladı. Yeni oluşum ile birlikte sektördeki hem konumlarını hem de güçlerini artırdıklarını bildiren İhsan Tolga Akar, “Assan Demir, bundan böyle Assan Panel bünyesinde aynı hedefler doğrultusunda yoluna devam edecek. 37 yıllık bu tecrübe ile birlikte galvanizli sac ürün ve hizmetleri vermeye başladık. İnşaat ve yapı sektörü firmalarının ihtiyaçları doğrultusunda yassı mamul ürün gruplarında müşterilerimize hizmet sunuyoruz” dedi.

Stok yönetimine öneli katkıda bulunuyor
Assan Demir, İstanbul ve İskenderun’daki tesislerinde her türlü çatı-cephe, duvar ve tavan kaplamaları, sıhhi tesisat, klima ve havalandırma kanalları, elektrik taşıma sistemleri, güneş enerji sistemleri, kepenk ve panjurları üreticileri, kablo ve kablo kanalı üreticileri, çelik konstüksiyon gibi çok çeşitli sektörlere istenilen her ebatta dilinmiş, boy kesilmiş, rulo/paket olarak ve trapez/oluk/stor/mahya formlarında şekillendirilmiş mamul üretiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/assan-panel-assan-demiri-bunyesine-katti_163360.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!