Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Assan Panel, Project Qatar Fuarı’ndaydı

Sandviç panel sektörü kuruluşu Assan Panel, Uluslararası İnşaat Teknolojisi, Yapı Malzemeleri, Ekipmanları ve Çevre Teknolojileri Ticaret Fuarı “Project Qatar Fuarı”na katılarak, sahip olduğu inovatif ürün gamını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

yapi.com.tr
Assan Panel, Project Qatar Fuarı’ndaydı

Kibar Holding’in grup şirketlerinden, sandviç panel sektörü firması Assan Panel, inşaat ve yapı sektörü fuarlarından olan Project Qatar Fuarı’na katıldı. Sektörün önde gelen firmalarının güncel teknoloji ve malzemelerini yatırımcılarla buluşturduğu fuarda, Assan Panel, çatı ve cephe kaplama, soğuk oda panelleri, taşyünü panelleri, gün ışığından daha fazla yararlanılmasını sağlayan Multilight, AssanPU ürünlerinden PU köpük ve PU mastik, AssanDemir markasına ait trapez ve panellerle uyumlu vida ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Doha Fuar ve Kongre Merkezi'nde (DECC) gerçekleşen, yaklaşık 15 bin ziyaretçinin ağırlandığı fuar, 29 Nisan-01 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi. Assan Panel’in 5. kez yer aldığı, bölgenin tek yapı fuarı olarak, sektörün global buluşma noktalarından biri haline gelen Project Qatar Fuarı’na 29 ülkeden toplam 420’nin üzerinde firma katılım gösterdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Assan Panel Genel Müdürü İhsan Tolga Akar, ”Assan Panel olarak küresel boyutta önemli firmaların katıldığı Project Qatar Fuarı’nda 5. kez yer aldığımız için mutluyum. Project Qatar Fuarı’nı, son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına yakından temas etme fırsatı sunması açısından oldukça önemsiyorum. Geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de standımız ziyaretçilerden oldukça yoğun ilgi gördü. Sahip olduğumuz ürün gamımızı sektöre bire bir tanıtma, anlatma, sahip olduğumuz güçlü ilişkileri daha da güçlendirme fırsatı bulduk. Önümüzdeki dönemde de Assan Panel’e katma değer sağlayacak benzer organizasyonlarda yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/assan-panel-project-qatar-fuarindaydi_172429.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!