Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ataköy Marina AVM Geliyor

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak.

yapi.com.tr
Ataköy Marina AVM Geliyor

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş., Bakırköy'ün Zeytinlik Mahallesi'nde planladığı Ataköy Marina Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi için kolları sıvadı. Toplam 715 milyon 945 bin TL'ye mal olacak Ataköy Marina AVM projesinin bir kısmı dolgu alanı üzerinde yer alacak.

Proje açık ve kapalı yeme-içme ve alışveriş alanları, kültür-sanat galerisi, spor merkezi, bowling salonu, buz pisti, sinema ve tiyatro salonları, oyun alanları gibi çeşitli hobi ve eğlence alanları, temalı peyzaj ve orman alanları, 1.500 kişilik çok amaçlı salon, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklardan meydana gelecek.

 
Emlak Kulisi'nde yer alan habere göre; proje kapsamında yapılacak Alışveriş Merkezinin zemin kat dahil maksimum 3 katlı olacak şekilde toplam 431 bağımsız bölümden oluşacak. Alışveriş Merkezinin toplam inşaat alanı 429 bin 576 metrekare olarak belirlendi.

Yatay yapılaşmanın esas alındığı Alışveriş Merkezi projesi kapsamında zemin kat dahil maksimum 3 katlı ve bodrum katların bağlantılı olduğu toplam 27 adet blok yapılacak.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/atakoy-marina-avm-geliyor_169653.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!