Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Atatürk Havalimanı Ders Oldu

Değişik mimari yapısıyla dünyanın birçok ülkesinden mimarlık öğrencilerine adeta ders niteliğinde gezdirilen İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ko

Akşam
Atatürk Havalimanı Ders Oldu

eğişik mimari yapısıyla dünyanın birçok ülkesinden mimarlık öğrencilerine adeta ders niteliğinde gezdirilen İstanbul Atatürk Havalimanı'nın konukları bu sefer İngiltere'den geldi. İngiltere'nin The Bartlett School of Planning Universty College London; inşaat, mimari ve planlama bölümlerinden bir grup öğrenci ve öğretim üyesi, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ni gezerek yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı.

İngiltere'den gelişlerinde Atatürk Halalimanı Dış Hatlar Terminali'nde TAV (Tepe Akfen Vie) yetkilileri tarafından karşılanan yaklaşık 50 kişilik gruba ilk olarak TAV Murahhas Üyesi Sami Şener tarafından mevcut terminal binası ve yapımı devam eden ilave tesisler hakkında bilgi verildi.

Öğrenci ve öğretim üyeleri daha sonra Mimari Ofis Müdürü Tayfur Özuğurlu ile birlikte Dış Hatlar Terminali ve ilave tesisleri gezdi. Dünyadaki birçok havaalanına örnek olacak şekilde inşaa edilen Dış Hatlar Terminali'ni çok beğendiklerini ifade eden The Bartlett School of Planning Universty College London öğrencileri, gezinin kendilerine yeni fikirler verme yönünden faydalı olduğunu söylediler.

Bu arada, üniversitenin mimarlık bölümünde görevli Prof. Mimar Martini ve eşi Prof. Simon Martini'nin geziye 6.5 aylık çocukları Vivika ile katılması ise dikkat çekti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ataturk-havalimani-ders-oldu_3085.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!