Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bakan Karaismailoğlu: “Şantiyelerimizde Tüm Tedbirleri Aldık”

Video konferansta TOBB temsilcileriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Şantiyelerimizde koronovirüse karşı tüm sağlık tedbirlerini aldık ve gerekli tüm ayarlamaları yaptık.” dedi.

yapi.com.tr/AA
Bakan Karaismailoğlu: “Şantiyelerimizde Tüm Tedbirleri Aldık”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) temsilcileriyle bir araya geldiği video konferansta, iş insanlarına sıkıntılı günlerin yakında geride kalacağı mesajını verdi.

Karaismailoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında toplanan TOBB sektör temsilcileri ile video konferans gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıya, TOBB'a bağlı ulaştırma ve lojistik, sivil havacılık, kara yolu yolcu taşımacılığı, denizcilik ve telekomünikasyon alanlarının temsilcisi olarak katılan meclis üyeleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sektörlerde yaşanan sıkıntıları ve ihtiyaçları Karaismailoğlu'na aktardı.

 

 

Toplantıda konuşan Karaismailoğlu, "Ülkemizin normalleşme takvimi açıklandı. Mayıs, haziran ve temmuz aylarına yayılan kademeli bir süreç var. Ümit ediyorum çok yakında bu sıkıntılı günleri geride bırakacağız." ifadelerini kullandı.

Ankara-Niğde Otoyolu, 1915 Çanakkale Köprüsü, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı, Rize-Artvin Havalimanı ve Filyos Limanı gibi büyük projelerin yapımına devam ettiklerini kaydeden Karaismailoğlu, "Salgın bize engel olmadı. Şantiyelerimizde koronovirüse karşı tüm sağlık tedbirlerini aldık ve gerekli tüm ayarlamaları yaptık." dedi.

Sektör temsilcileriyle birlikte, ortak akılla çalışılması halinde salgın döneminden başarıyla çıkılabileceğini vurgulayan Karaismailoğlu, olumsuzlukların ortadan kaldırılması ve normalleşme sürecine başarıyla geçilmesi için, sektörden gelen talep ve önerilere önem verdiklerinin altını çizdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bakan-karaismailoglu-santiyelerimizde-tum-tedbirleri-aldik_179862.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!