Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Balık Çiftlikleri Açık Denize Gidiyor

Ege kıyılarında faaliyet gösteren balık çiftliklerinin bu ay sonuna kadar yeni alanlara taşınacağı açıklayan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "Balıkçılar ekonomik sorunları bahane etmesin. Taşınmayan çiftliklere ağır yaptırımlar uygulanacak" dedi.

Yeni Asır Gazetesi
1 Balık Çiftlikleri Açık Denize Gidiyor

/P>

Bölünmüş yol projesi tamamlanacak

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli-Muğla Karayolu'nun tamamen bölünmüş yol hale getirileceğini söyledi. AK Parti adaylarının tanıtım programları çerçevesinde Denizli'nin Tavas ilçesine gelen Eroğlu, "Bu yıl Kale ilçesiyle Denizli arası tamamlanacak. Gerekli ödenek çıkarıldı. Kale-Muğla sınırına kadar olan kısım için sözleşme de hazır. Denizli il sınırları içindeki kısım, İl Özel İdaresi tarafından finanse edilecek. Çalışma kapsamında Denizli-Tavas-Acıpayam kavşağının köprülü yapılması de yer alıyor" dedi. Bakan Eroğla, Muğla sınırları içinde kalan kısmın da bölünmüş yol olarak tamamlanmasının ardından, Denizli-Muğla bağlantısının daha rahat olacağını kaydetti.

Aydın: İzmir geriledi

AK Parti Menemen Belediye Başkan adayı Feyzullah Ergin'in seçim bürosunu ziyaret eden Devlet Bakanı Mehmet Aydın, İzmir'de yönetimin değişmesi gerektiğini söyledi. AK Partili belediyelerin kendini ispatladığını belirterek, İzmir için mevcut yönetimden daha iyisini yapabileceklerini belirten Bakan Aydın, "Yerel yönetimlerde İzmir istenen seviyeye gelemedi, aksine gerileme kaydetti. Hizmet anlayışında değişikliği öğrenmeleri lazım" dedi.

Yazık etmeyelim

İzmir'deki arsenikli su tartışmalarına da değinen Bakan Aydın, "Bunca zamandır bilinen sorun neden şimdi çözüldü? 2-3 yıl önce çözüme kavuşturulmadı? Bugün ne oldu da yapılabildi? Hem de ekonomik sıkıntının olduğu bir dönemde. Problemi görecek, teşhis edecek, tedavisi için çalışacak kadrolar lazım. Bu bir kadro işi. İzmir'in sorunları çok ama hiç kötümser değilim. Çözülemeyecek problemler değil. Bundan sonra İzmir'e daha fazla yazık etmeyelim. Kentsel bakımdan İzmir'e haksızlık edilmiş. Siyasi ihtiras içinde değiliz. Hizmet arzusundayız. AK Parti'nin yaptığı hizmetler ortada" diye konuştu. AK Parti Menemen Belediye Başkan adayı Feyzullah Ergin ise, 29 Mart'ta göreve gelir gelmez merkezi hükümetle birlikte çalışacaklarını söyledi.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/balik-ciftlikleri-acik-denize-gidiyor_67284.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!