Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Güney Kore'de Türk Bahçesi

Başbakan'dan EXPO'ya Destek

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2016 yılında Antalya yapılacak 'çiçek ve çocuk' temalı EXPO'ya tam destek verdiğini bildirdi. EXPO 2016 İcra Kurulu, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında toplandı. Vali Altıparmak, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Hükümetin EXPO'ya destek verdiğini

yapi.com.tr / AA
Başbakan'dan EXPO'ya Destek

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2016 yılında Antalya yapılacak 'çiçek ve çocuk' temalı EXPO'ya tam destek verdiğini bildirdi. EXPO 2016 İcra Kurulu, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında toplandı. Vali Altıparmak, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Hükümetin EXPO'ya destek verdiğini belirterek, ''Bugün bizim için çok önemli aşamayı geçtik'' dedi.

Vali Altıparmak, Başbakan Erdoğan'ın 2016 EXPO Fuarı'na destek verdiğini belirterek, ''Sayın Başbakanımız 7 Nisan 2011 tarihinde Uluslararası Sergiler Bürosu Başkanı Sayın Vicente Gonzalez'e hitaben yazdığı mektupta, Antalya'da 2016 yılında Nisan ve Ekim ayları arasında yapılması planlanan Botanik EXPO'ya Türkiye'nin ev sahipliği yapma hususundaki kararlılığını Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına ifade etmişlerdir'' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın verdiği desteğin çok önemli olduğuna dikkati çeken Vali Altıparmak, projenin Antalya için önemine vurgu yaptı. Altıparmak, Haziran ayında Paris'te yapılacak Uluslararası Sergiler Bürosu toplantısında EXPO 2016 Antalya'nın gündeme alınarak nihai kararın verileceğini anımsatarak ''Önümüzde hazırlık için 3 yıl gibi süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım'' dedi.

ETİKETLER: kurum kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/basbakandan-expoya-destek_86820.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!