Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BAU 2011’de Rekor Kalabalık; 238 Bin Ticari Ziyaretçi

17 - 22 Ocak 2911 tarihleri arasında Münih / Almanya'da gerçekleştirilen ve resmi açılışı T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Almanya Federal Cumhuriyeti Bakanı Dr. Peter Ramsauer tarafından yapılan BAU 2011, ziyaretçi sayısını yüzde 12 arttırdı. Uluslararası ziyaretçi oranının yüzde 18’den yüzde 25’e yükseldiği fuarda, planlama ve

yapi.com.tr
BAU 2011’de Rekor Kalabalık; 238 Bin Ticari Ziyaretçi

17 - 22 Ocak 2911 tarihleri arasında Münih / Almanya'da gerçekleştirilen ve resmi açılışı T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Almanya İmar Bakanı Dr. Peter Ramsauer tarafından yapılan BAU 2011, ziyaretçi sayısını yüzde 12 arttırdı. Uluslararası ziyaretçi oranının yüzde 18’den yüzde 25’e yükseldiği fuarda, planlama ve mimarlık ofislerinden ziyaretçilerin sayısal oranı da yüzde 22’ye çıktı. 6 günde 238 bin ziyaretçi çeken BAU'ya Almanya dışından 60 bin ziyaretçi katıldı. Fuarı, planlama ve mimarlık disiplinlerinden ise 52 bin 800 kişi gezdi. 150 değişik ülkeden katılımın olduğu BAU 2011’e Almanya’dan sonra en çok katılım Avusturya, İsviçre, İtalya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Rusya, Slovenya, Fransa ve İngiltere'den gerçekleşti. Avrupa dışınadan en çok artış gösteren ülkeler ise Hindistan, Japonya, A.B.D., Kanada ve Birleşik Arap Emirlikleri oldu.

BAU 2011'i değerlendiren Messe München Genel Müdürü Dr. Reinhard Pfeiffer, "BAU, tüm beklentilerimizi aştı; bir kere daha dev bir sıçrayış yaptı. Almanya dışından 60 bin kişiye yakın katılım gerçekleşti; uluslararası katılım yüzde 25 arttı. Böylece BAU, dünyanın sektördeki lider fuarı olma payesini daha da sağlamlaştırdı. Bu durum, dünyadaki mimarlar ve planlamacılar açısından bir numaralı buluşma mecrası olma özelliğini vurgulamıştır. Sonuçta önemli olan müşterilerimizin, katılımcılarımızın ve profesyonel ziyaretçilerimizin çok memnun kalmaları, BAU’nun mükemmel bir iş platformu olarak hizmet etmesidir".


Foto: YEM Genel Müdürü Barış Onay (sağda), T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ve Almanya İmar Bakanı Dr. Peter Ramsauer (ortada) ile

Yapı Fuarları / Turkeybuild standı büyük ilgi gördü

Yapı Fuarları / TURKEYBUILD de, Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul 'İş Geliştirme Platformu' kapsamında imzalanan işbirliği anlaşmasıyla BAU 2011'deydi. 34 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları’nın uluslararası alandaki çalışmalarına hız kazandırmak, bölgesindeki etkinliğini ve sektöre sağladığı faydayı artırmak için 2010 yılında bir dizi yeni proje başlattıklarını hatırlatan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Genel Müdürü Barış Onay, uluslararası alandaki yeniliklerin en önemli adımını dünyanın lider fuarcılık firmalarıyla imzaladıkları işbirliği anlaşmaları olduğunu ifade etti. "BAU’ya katılımımız, fuarı düzenleyen Messe München ile 2010 yılında gerçekleştirdiğimiz işbirliği anlaşmasının bir parçası" diyen Onay, şöyle devam etti:

"Anlaşmada karşılıklı olarak, fuarların kapsadığı alanda sektöre ticari ivme kazandırmayı, bu alanda yeni pazarlar yaratmayı, fuarların hem katılımcılarına hem de ziyaretçilerine avantaj sağlayacak projeler ve çalışmalar yürütmeyi hedefledik. BAU süresince, Yapı Fuarları/ Turkeybuild’in yabancı ziyaretçi ve uluslararası satınalma heyetleri organizasyonu tarafında pek çok başarılı görüşme ve toplantı gerçekleştirdik; böylece, o bölgedeki uluslararası tanıtım çalışmalarımıza ivme kazandırmış olduk. Fuar beklentilerimiz doğrultusunda olumlu gerçekleşti".

Yapı Fuarları / Turkeybuild ve BAU işbirliğinin devam edeceğini vurgulayan Onay, "Onlar da 27 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz Yapı Fuarı / Turkeybuild İstanbul’da yer alacaklar. Böyle işbirliklerinin sürdürülebilir olması halinde faydalarının artacağına inanıyoruz. Bu anlaşmaları da yine sektöre fayda sağlayacak yeni fikirler, yeni platformlar, hatta ortak projelerle destekleyeceğiz" dedi.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/bau-2011de-rekor-kalabalik-238-bin-ticari-ziyaretci_85476.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!