Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baumit İlk Üçe Oynayacak

Baumit Türkiye, 2010 yılını bayilerini buluşturduğu bir yemekle karşıladı. Cemile Sultan Korusu'ndaki İTO tesislerinde gerçekleşen yemeğin ev sahipliğini Baumit Türkiye Genel Müdürü Murat Savcı yaptı. Yemekte, konuklara hitaben kısa bir konuşma yapan Savcı, zor bir kriz yılı olmasına karşılık 2009'un Baumit için başarılı bir yıl olarak

yapi.com.tr
Baumit İlk Üçe Oynayacak

A href="http://www.baumit.com/tr/main1/" target=_blank>Baumit Türkiye, 2010 yılını bayilerini buluşturduğu bir yemekle karşıladı. Cemile Sultan Korusu'ndaki İTO tesislerinde gerçekleşen yemeğin ev sahipliğini Baumit Türkiye Genel Müdürü Murat Savcı yaptı. Yemekte, konuklara hitaben kısa bir konuşma yapan Savcı, zor bir kriz yılı olmasına karşılık 2009'un Baumit için başarılı bir yıl olarak değerlendirilebileceğini söyledi. Genç bir şirket olmalarına rağmen cirolarını 2008 yılına göre yüzde 15 artırmayı başardıklarını belirten Savcı, şöyle konuştu:

"2008 yılında devreye aldığımız fabrikamızla 2009 yılında üretim anlamında yüzde 30'luk bir tonaj artışı yaşadık. Ayrıca mantolama pazarında 1 milyon metrekare gibi bir rakama ulaşacağız, ki bizim için büyük bir başarı olduğunu söyleyebilirim. Bu, İstanbul'da yüzde 10'luk bir pazar payı anlamına geliyor. 2010 yılındaki hedefimiz, bu rakamı en az bir milyon 500 bin metrekareye taşımak. Sizlere, yenilikçi, inovatif ürünler sunmaya devam edeceğiz".

Savcı, en kısa zamanda bütün ürün gruplarında Türkiye'nin ilk üç şirketi arasına girmek olduğunu vurgulayarak, "Orta vadede de özellikle ısı yalıtımı sistemlerinde Türkiye'nin en itibarlı şirketi olmak istiyoruz" dedi.

Gecede 2009'un en başarılı bayileri de plaketle ödüllendirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baumit-ilk-uce-oynayacak_75623.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!