Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sektöründe Müşterilerine En Fazla Renk Seçeneği Sunan Firma: Baumit

2006 yılında Türkiye pazarına giren ve 2008 yılında da Gebze'de kendi tesislerinde üretime başlayan Baumit, 35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da 2012’nin yenilikçi dış cephe kaplama ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. yapi.com.tr'nin sorularını yanıtlayan Baumit Türkiye Genel Müdürü Murat Savcı, 888 farklı renk alternatifiyle

yapi.com.tr

2006 yılında Türkiye pazarına giren ve 2008 yılında da Gebze'de kendi tesislerinde üretime başlayan Baumit, 35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da 2012’nin yenilikçi dış cephe kaplama ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Fuarda www.yapi.com.tr'nin sorularını yanıtlayan Baumit Türkiye Genel Müdürü Murat Savcı, genç bir firma olmalarına rağmen Avrupa'da çok uzun bir pratik sonucunda elde edilmiş bir bilgi birikimine sahip olduklarına dikkat çekti.

Müşterilerine sadece kaliteli ürünler sunmadıklarını, aynı zamanda kaliteli bir servis hizmeti de verdiklerini vurgulayan Savcı, "Evet, Türkiye'de çok fazla üretici var; ama bu anlamda müşteri gözünde farklı bir yerdeyiz" dedi. Baumit Life Renk Sistemi hakkında da bilgi veren Savcı, 888 farklı renk alternatifiyle müşterilerine en fazla renk seçeneği sunan firma olduklarını sözlerine ekledi.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/sektorunde-musterilerine-en-fazla-renk-secenegi-sunan-firma-baumit_91919.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!