Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bien'e Altın Çekül'den Ödül

Yapı sektöründeki en iyi ürünlerin seçildiği ‘’Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’’ Zemin/Duvar Kategori Ödülü’’ Bien’in oldu.

yapi.com.tr
Bien'e Altın Çekül'den Ödül

Bu yıl 28’incisi düzenlenen Türk yapı sektörünün önemli ödüllerinden "Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri Zemin/Duvar Kategori Ödülü’’ yenilikçi ve zengin ürün portföyü, iddialı tasarımlarıyla varlığını sürdüren Bien’in oldu.

Tasarımlarında doğadan ilham alarak, doğal objeleri vurgulayan Bien yarışmaya başvurduğu "Hypnos’’ duvar ve zemin karo koleksiyonu ile ödüle layık görüldü. 60x120cm ebadı, iddialı görünümü ile zeminlerde ve duvarlarda kullanıma imkan tanıyan Hypnos koleksiyonu, üzerindeki baskın renk geçişleriyle mermerin gücünü mekanlara yansıtıyor.

1991’den bu yana Yapı-Endüstri Merkezi’nin düzenlediği yarışma 2020 yılında Yapı Kataloğu çatısının altında düzenlenmeye başladı. Yapı malzemesi alanındaki ödüller, kişi ve kurumlara veriliyor. Türk yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm yapı malzeme üreticisi firmaların katıldığı "Altın Çekül"de malzemenin öncelikle “yapı”da fiziken yer alması ve uygulanarak yapıya katkı sağlaması aranıyor. Seçilen ürünlerin üretim, uygulama, kullanım süreçlerinde akılcılık ve enerji tasarrufu sağlamaları, çevreye, sağlığa zararlı bir yönlerinin olmaması, üretimde yerli kaynakların kullanılması gibi kriterler de göz önünde bulunduruluyor.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/biene-altin-cekulden-odul_183484.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!