Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bilişim Zirvesi '08: İşini Yeniden Keşfet

Interpromedya tarafından düzenlenen ve açılışını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yapacağı "Bilişim Zirvesi '08", 7 - 11 Ekim 2008 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Zirvede 'İşini yeniden keşfet' sloganının işleneceğini dile getiren Interpromedya Genel Müdürü Güldane Taşdemir, "Önümüzdeki dönem

yapi.com.tr
Bilişim Zirvesi '08: İşini Yeniden Keşfet

Interpromedya tarafından düzenlenen ve açılışını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yapacağı "Bilişim Zirvesi '08", 7 - 11 Ekim 2008 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Zirvede 'İşini yeniden keşfet' sloganının işleneceğini dile getiren Interpromedya Genel Müdürü Güldane Taşdemir, "Önümüzdeki dönem işini yeniden keşfedenlerin ve yeniden yorumlayabilenlerin iki hatta üç adım önde olacağı bir dönem olacak. Bu nedenle bu temayı bu sene dokuzuncusunu düzenlediğimiz Bilişim Zirvesi '08'in ana teması olarak belirledik. Çeşitli iş dallarında başarılı olmuş katılımcılarımızla bu konuyu tartışacağız" dedi.

Beylikdüzü TÜYAP'da gerçekleştirilecek ve 5 gün devam edecek olan zirveye yerli ve yabancı 5 bin iş profesyonelinin katılması beklenildiğini söyleyen Güldane Taşdemir, "Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde CEbit Bilişim Fuarı ile aynı anda gerçekleştirilecek olan Bilişim Zirvesi iş dünyasının, bilişim sektörünün profesyonellerini bir araya getiren bir zirve. Farklı tema konularımız da olacak. İşini yeniden keşfet bizim ana temamız. Bu temanın altında yatan gerçek, bugün hangi işletme olursa olsun kamudan özel sektöre kadar tüm işletmelerin artık işlerini yeniden tanımlamaları gerekiyor. Bunu bütün işletmelerin yapması gerekiyor. Bunu gerçekleştirmenin yolu da doğru yatırımı yapmakla mümkün olabiliyor. İşimizi yeniden keşfetmemizin en önemli aracı bilişim teknolojilerine yatırım yapmak. Biz bu zirvede bütün işletmeleri yakından ilgilendiren her sektöre yönelik çözümlerin ve uygulamaların aktarıldığı bir bilişim zirvesi gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/bilisim-zirvesi-08-isini-yeniden-kesfet_63758.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!