Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bir Metrobüs Masalı!

Geçen Cumartesi günü Avcılar İstasyonu’ndan bindikleri metrobüsle Topkapı’ya gitmeye çalışan yolcular yaya kaldı! Metrobüs saat 14.30 sıralarında Avcılar’dan hareket etti ancak daha 2 metre bile gidemeden arızalanınca tüm yolcular inmek zorunda kaldı. Bu sırada sürücü ile istasyondaki bazı görevliler yolculardan metrobüsü itmeleri için yardım

Milliyet Gazetesi
Bir Metrobüs Masalı!

Geçen Cumartesi günü Avcılar İstasyonu’ndan bindikleri metrobüsle Topkapı’ya gitmeye çalışan yolcular yaya kaldı! Metrobüs saat 14.30 sıralarında Avcılar’dan hareket etti ancak daha 2 metre bile gidemeden arızalanınca tüm yolcular inmek zorunda kaldı. Bu sırada sürücü ile istasyondaki bazı görevliler yolculardan metrobüsü itmeleri için yardım istedi. Yaklaşık 30 yolcu arkadan ve yandan metrobüsü itti. Fakat bütün gayretlere rağmen metrobüs çalışmadı.

Yolculardan biri olan, Web tasarım şirketi sahibi Erhan Silgan, yolcuların metrobüsü ittiği anı yanında taşıdığı fotoğraf makinesiyle çekti. Fotoğraf çektiğini gören görevlilerin kendisini uyardığını söyleyen Silgan, “Bana, ‘artık basına yetiştirirsin’ dediler. Ben de çekindiğim için daha fazla çekmedim. Parasını verip bindiği aracı itmek zorunda kalmak, hangi akla mantığa uyar?” dedi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/bir-metrobus-masali_81656.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!