Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı

Bir Şehir Hastanesi Daha Hizmete Girdi

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan şehir hastanelerinin 6'ncısı Elazığ'da hizmete girdi. Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, hastanenin bölge illerine de hizmet vereceğini, "Elazığ Şehir Hastanesi’nin 1 Ağustos itibariyle hizmete başlayacağını söyledi.

yapi.com.tr
Bir Şehir Hastanesi Daha Hizmete Girdi

1038 yatak kapasitesiyle hizmet verecek olan hastanede her branştan poliklinik yer alacak, nitelikli ameliyatlar yapılabilecek. DHA’nın haberine göre; hastanede 688 adet tek kişilik, 169 adet çift kişilik oda yer alıyor. Şehir Hastanesi, 302 adet poliklinik odası, 39 adet ameliyathane, 25 adet hemodiyaliz ünitesi, 114 yataklı yetişkin yoğun bakım ünitesi ve 46 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi ile hizmet verecek.

Şehir hastanesinin 1 Ağustos 2018 tarihinden itibaren hasta kabulüne başladığını anlatan Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, hastanenin bölge illerine de hizmet vereceğini belirterek, "Elazığ sağlıkta merkez konumunda. Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Muş illerine hizmet veren bir il haline geldi. Şehir hastanesinin Elazığ'a yapılması her yönden büyük bir değer kazandıracaktır" dedi. Eğitim Araştırma Hastanesi ve Diş Hastanesi'nin de şehir hastanesine taşındığını ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bir-sehir-hastanesi-daha-hizmete-girdi_167149.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!