Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Boğaz’a Kazıklı Deniz Feneri İptal

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Boğazı’na yapılması planlanan “Kazıklı Deniz Feneri İnşaatı” ihalesi iptal edildi. Gerekçe olarak da ihaleye verilen en avantajlı teklifin dahi yaklaşık maliyetin üzerinde olması gösterildi.

yapi.com.tr
Boğaz’a Kazıklı Deniz Feneri İptal

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 15 Haziran 2017’da düzenlediği ihalenin iptal edildiğini duyurdu. Duyuruda, ihalenin iptal nedeniyle ilgili, “Yeniköy Kazıklı Deniz Feneri İnşaatı İşi’ne ait ihale, yetkilisi tarafından, ihaleye verilen en avantajlı teklifin idarece tespit edilen yaklaşık maliyetin üzerinde olması gerekçesiyle iptal edilmiştir” ifadesine yer verildi.

Hürriyet'in haberine göre, Kazıklı Deniz Feneri’nin yapılacağı Yeniköy, dümen kilitlenmesi veya başka nedenlerle büyük gemilerin karaya oturduğu bir bölge olarak biliniyor. Yakın geçmişte karaya oturan dev gemiler nedeniyle, kıyıda bulunan yalıların büyük tehlike atlatması kamuoyunun gündemine taşınmıştı. En son geçen yıl, 21 Aralık’ta Yeniköy’de meydana gelen bir kazada, Star hamony isimli bir gemi sahildeki yalılara metreler kala karaya oturmuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bogaza-kazikli-deniz-feneri-iptal_160474.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!