Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Boyanın Duayeni

Türk boya sektörünün güç birliğini simgeleyen Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), Polisan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis’e, 40 yılı b

Türkiye



b>Türk boya sektörünün güç birliğini simgeleyen Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), Polisan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis’e, 40 yılı boya sektöründe olmak üzere, 60 yıllık başarılı meslek yaşamı nedeniyle ödül verdi.

Polisan Genel Müdürü ve BOSAD Kurucu Üyesi Erol Mizrahi’den plaketini alan Necmettin Bitlis, mutluluğunu dile getirirken, sağlığını çok çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Necmettin Bitlis’e ödülünü veren Polisan Genel Müdürü Erol Mizrahi ise Bitlis’le 27 yıl birlikte çalıştığını ifade ederek, “Necmettin Bey hem öğretmenim, hem babamız oldu. Hakikaten benim için çok onur verici bir gün” dedi. Necmettin Bitlis’in yanı sıra Ö. İsmet Uzunyol (Marshall), Selçuk Yaşar (Yaşar Holding), Şaban Çavuşoğlu (ÇBS), Yorgo Toprakçıoğlu da (Marshall) onur ödülü aldılar.

Sanayinin çınarı
Aralarında Polisan Boya, Şark Mensucat, Poliport gibi 10’u aşkın şirketi barındıran Polisan Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis 1928 yılında Malatya’da doğdu. İş hayatına tekstil sektöründe adım atan Necmettin Bitlis, 1963 yılında tutkal ve reçine üretimi ile kimya sektörüne girdi. Necmettin Bitlis’in gözbebeği olan Polisan boya fabrikasında Türkiye’de ilk kez boya binderleri, marangozların kullandığı plastik tutkal ve tekstil apre maddeleri üretildi. Gebze Dilovası’nda 200 dönüm arazi üzerinde kurulan Polisan fabrikasında bugün üç bin ayrı renkte ve 700 çeşit boya üretimi yapılıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/boyanin-duayeni_6693.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!