Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

BTM, 13. Kez Batimat Fuarında

Yalıtım şirketi BTM, uluslararası alanda önemli bir platform olan ve iki yılda bir düzenlenen Batimat Paris 2015'te13. kez yer alacak.

yapı.com.tr
BTM, 13. Kez Batimat Fuarında

BTM, 02-06 Kasım 2015 tarihleri arasında Paris'te gerçekleştirilecek olan "Batimat Paris 2015-International Building Exhibition"da yerini alacak.  Firma, 1959 yılından bu yana düzenlenen, dünya yapı fuarları arasında önemli bir yeri olan fuara, 1989 yılından beri düzenli olarak katılıyor. İki yılda bir düzenlenen organizasyon, inşaat sektörünün önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirme niteliğiyle ön plana çıkıyor. BTM’nin yurt dışı pazarlardaki yapılanmasına katkı sağlayan işbirlikleri için önemli bir platform olma özelliğini taşıyor. Bu yıl INTERCLIMA ve IDEOBAIN fuarlarını da içine alarak, daha geniş bir kitleye hitap edecek olması, Batimat Paris 2015’i daha da önemli kılıyor.


BTM, Batimat 2015'te de; sentetik membran grubundan taşıyıcılı TPO ve PVC örtüler, yeni nesil yapı kimyasalları ürünleriyle yer alacak. Ayrıca geliştirme aşaması tamamlanan yüzeyi laklı oluklu bitümlü çatı kaplama levhası Corrubit, dış ortam koşullarına daha dayanıklı, daha canlı ve albenili yeni yüzey şekli ile fuar boyunca katılımcıların beğenisine sunulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/btm-13-kez-batimat-fuarinda_135367.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!