Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

BTM 2014 Hedeflerine Ulaştı, ama 2015 için Revizyona Gitti

2014 yılını değerlendiren ve BTM Grup olarak 2015 hedeflerini açıklayan BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, "Daha önce açıklamış olduğumuz 2015 yılı hedef ve satış bütçelerimizi revize ettik; bütçemizi 300 milyon TL, yine BTM Grup olarak ihracat bütçemizi ise 40 milyon TL olarak belirledik" dedi.

yapi.com.tr
BTM 2014 Hedeflerine Ulaştı, ama 2015 için Revizyona Gitti Levent Ürkmez

Türkiye için sıkıntılı bir yıl olmasına karşılık BTM Grup olarak 2014 yılı hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Levent Ürkmez; BTM olarak su yalıtım sektöründeki lider konumlarını muhafaza ederek ve zamanın gerekliklerine uyarak yatırımlarına devam ettiklerini, 2015 yılında da hedeflerini tutturmayı öngördüklerini söyledi. 2014 yılı başında açıkladıkları yatırımları hızla hayata geçirdiklerini ifade eden Ürkmez, sözlerine şöyle devam etti:

"Başta emprenye polyester keçe üretimi yatırımı olmak üzere, kâğıt fabrikamızdaki tevsii yatırımlar da planladığımız şekilde devam ediyor. Bunlara ek olarak ASBO firmasından almış olduğumuz bitümlü ondüle çatı kaplama malzemesi üretim tesisini de, bir kısmını Türkiye’de ve bir kısmını da Kazakistan’da kurup 2015 yılında üretime geçmiş olacağız. BTM Grup olarak maraton yarışımıza devam ediyoruz. Kaliteden ve fiyat politikamızdan taviz vermiyoruz. Bütçemizden Ar-Ge’ye önemli bir pay ayırıyoruz. Bu nedenle istikrarlı bir büyüme sağlıyoruz.

2014 yılı başında açıkladığımız yatırımları hayata geçirdik, bir yandan da 2015 yılında üretime geçecek toplam 18 milyon $ bütçeli PVC ve Yapı Kimyasalları yatırımına karar verdik. Tüm yatırımlarımız hayata geçtikten sonra toplam çalışan sayımız 800’e ulaşacak".

Petrol fiyatlarındaki aşırı düşüş nedeni ile petrol türevi ürünlerde yaşanan fiyat düşüklüğü nedeniyle daha önce açıkladıkları 2015 yılı hedef ve satış bütçelerini revize ettiklerini belirten Ürkmez, "BTM Grup olarak 2015 yılı bütçemizi 300 milyon TL, yine BTM Grup olarak ihracat bütçemizi ise 40 milyon TL olarak belirledik. 2015 yılının ülkemiz ve dünya açısından zor bir yıl olacağını düşünüyoruz. Sektördeki diğer oyunculara da yatırım ve satışlarında çok tedbirli davranmaları gerektiğini belirtiyoruz" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/btm-2014-hedeflerine-ulasti-ama-2015-icin-revizyona-gitti_128000.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!