Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bu Nasıl Acil Giriş Kapısı?

Haseki Hastanesi acil giriş kapısı cadde üzerine alındı! Araçlar kaldırımda, yayalar caddede!

yapi.com.tr
Bu Nasıl Acil Giriş Kapısı?

Gerçekgündem'in haberine göre, CHP Fatih Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Soner Özimer, vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine yerinde inceleme yaparak ve fotoğraflayarak hazırladığı önergesini başkanlık makamına sundu.

CHP'li Özimer, "Haseki Hastanesinin acil giriş kapısı Millet Caddesi üzerine alınmıştır. Kaldırım üzerine yapılan Park buradan geçen yayaların geçememesine neden olmakta, yayalar caddeden yürümektedirler, araçlarda kaldırıma park edilmiştir" diyerek İBB'yi soruna çözüm bulması için acil görece çağırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2013 yılı Temmuz ayı toplantılarında CHP Fatih Belediyesi ve İBB Meclis Üyeleri Soner Özimer, Turan Durmuş ve Hikmet Öz imzaları ile verilen yazılı soru önergesi başkanlık makamına havale edilen yazılı soru önergesi şöyle;

Konu: Haseki hastane acil giriş işgali

Belediyemiz hudutlarında Fatih İlçesi sınırlarında bulunan en önemli hastanelerimizden olan Haseki Hastahanesinin acil giriş kapısı Millet Caddesi üzerine alınmıştır. Hastanenin, bahsi geçen acil girişinde bahçesinin çok küçük olması buraya gelen hasta yakınlarının acil olarak en uygun yer millet caddesi üzerine park yapmalarına veya kaldırım üzerine park yapmalarına neden olmaktadır. Kaldırım üzerine yapılan Park buradan geçen yayaların geçememesine neden olmakta, yayalar caddeden yürümektedirler. Millet caddesi üzerine yapılan araç parkı ise yolun daralmasına neden olmaktadır. Bahsi geçen yer acil girişi olduğundan hasta yakınları o an telaşla hastalarıyla ilgilenmek üzere uygun gördükleri en yakın yere araçlarını bırakmaktadırlar. Buradaki sıkışıklığın nedeni, araç parklaması düşünülmeden yapılan çalışmalardır.

Konuyla ilgili resimlerimiz önergenin ekindedir, bahsi geçen Haseki hastanesi acil girişi parklama ve geçici park yeri ile ilgili olarak aşağıdaki sorularımızın yazılı olarak cevaplandırılmak üzere önergemizin başkanlık makamına havalesini arz ederiz.

A. Haseki hastanesinin acil giriş kapısının cadde üzerine alınmasıyla ilgili belediyemizin bir çalışması olmuş mudur? Hastane yetkilileri belediyemize konuyu bildirmişler midir?

B. Hasta yakınları ve ambulanslar için yersiz olan Hastane bahçesi için bir uygulama yapmayı düşünüyor musunuz?

C. Düzensiz parklanmalar caddenin yaya ve araç trafiğini etkilemekte, acil gelen hasta yakınlarının park edeceği bir alan düşünülmekte midir?

http://www.yapi.com.tr/haberler/bu-nasil-acil-giris-kapisi_110819.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!