Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bürotime, Yurt Dışı Yapılanmasına Devam Ediyor

Bürotime, 2018 yılı içerisinde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’ da açtığı franchise’lara son olarak Lübnan ve Makedonya’da açtığı showroomları ekledi.

yapi.com.tr
Bürotime, Yurt Dışı Yapılanmasına Devam Ediyor

Makedonya'da Sps Engineering iş birliğiyle açılan, 367 metrekare alana sahip konsept showroomda RedDot Design, iF Design ve German Design gibi önemli tasarım ödüllerine sahip Bürotime ürünleri yer alıyor. Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, Bürotime Genel Müdürü Şaban İren, Bürotime Uluslararası Satış Direktörü Ahu Akder’in ev sahipliği yaptığı Üsküp'teki açılışa, Makedonya-Türkiye Ticaret Odası Başkanı Ajdovan Ademovski, Üsküp Ticaret Müşaviri Taner Demirci de katıldı.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta, ülkenin önde gelen firmalarından Sleep Comfort iş birliği ile açılan showroom Khodr Caddesi’nde konumlanıyor. Açılışa Bürotime heyetinin yanısıra Türkiye-Lübnan Büyükelçisi Hakan Çakıl, Beyrut Ticaret Ateşesi ile bölgenin önde gelen iş insanları, tasarımcı ve mimarları katıldı. Showroomda, çalışma alanlarındaki tüm ihtiyaçlara göre şekillenebilecek, sosyal alan, proje bazlı ekip çalışmasına uygun anlık toplantı alanları, izole çalışma alanı sağlayan birimler gibi yeni çalışma kültürüne uygun çözümler sunacak yeni tasarımlar yer alıyor.

Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu; “Eriştiğimiz yaygın franchise ağı ile dünya pazarında, ulusal ve uluslararası platformların en prestijli tasarım ödüllerine sahip ürünlerimizle ilerliyoruz. Yurt dışında edindiğimiz zengin franchise ağımızla global marka yolculuğunda ilerlerken, Türk tasarım kimliğindeki estetik ve fonksiyonelliğin kusursuz uyumunu sergilemenin ayrıca gururunu yaşıyoruz.  Konsept showroomlarımızda yer alan yeni nesil çalışma kültürüne uygun ürünlerimizin yanı sıra, eğitim, sağlık, home ofis kullanım alanları için geliştirdiğimiz yenilikçi çözümlerimizle de uluslararası pazardaki varlığımızı güçlendiriyoruz. Yoğunlaştığımız global büyüme stratejimiz çerçevesinde 2018 döneminde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgeleri’nde önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Gelecek dönemde de gerekli gördüğümüz noktalarda satış noktaları açarak gelişimimizi sürdüreceğiz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/burotime-yurt-disi-yapilanmasina-devam-ediyor_169483.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!