Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çanakkale Kordon Boyu Yeniden Düzenleniyor

Çanakkale Belediyesi tarafından projelendirilen kordon boyu düzenleme çalışması başladı. Düzenlemeyle, kıyı emniyetinin sağlanması ve kullanım güçlüklerinin giderilmesi amaçlanıyor. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yaptığı açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı DLH Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından onaylanan 'Kordon Boyu Dolgu Alan Projesi'

Zaman Gazetesi
Çanakkale Kordon Boyu Yeniden Düzenleniyor

Çanakkale Belediyesi tarafından projelendirilen kordon boyu düzenleme çalışması başladı. Düzenlemeyle, kıyı emniyetinin sağlanması ve kullanım güçlüklerinin giderilmesi amaçlanıyor. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yaptığı açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı DLH Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından onaylanan 'Kordon Boyu Dolgu Alan Projesi' çalışmalarının 2006 yılında başladığını belirtti.

Gökhan, çeşitli devlet kurumlarından alınan izinler sonrası bugüne kadar gelindiğini söyledi. Şehre ve halka yaraşır bir proje hazırladıklarını kaydeden Başkan Gökhan, "Kordon boyu kıyı tahkimatı ve dolgu yapım işinin aralık ayı sonunda tamamlanmasını planlıyoruz. Hava şartlarından dolayı bir olumsuzluk yaşanmazsa bitirilecek. Ekipler gece gündüz ve hafta sonu demeden çalışıyor. Dolgu alanı 10 metre genişliğe sahip olacak ve 525 metre uzunluktaki kıyı şeridini kapsayacak." dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/canakkale-kordon-boyu-yeniden-duzenleniyor_73829.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!