Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CeBIT Bilişim Eurasia 10. Yılında

Türkiye’nin bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda Avrasya’ya açılan ticaret kapısı CeBIT Bilişim Eurasia, farklı ülke ve bölgelerden gelen onbinlerce profesyonel, yönetici, bilim adamı, kamu yetkilisi ve teknoloji meraklısını 7 - 11 Ekim 2009 tarihlerinde 10’ncu kez TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde buluşturacak. 'İş Dünyası', 'Tüketici

yapi.com.tr
CeBIT Bilişim Eurasia 10. Yılında

Türkiye’nin bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda Avrasya’ya açılan ticaret kapısı CeBIT Bilişim Eurasia, farklı ülke ve bölgelerden gelen onbinlerce profesyonel, yönetici, bilim adamı, kamu yetkilisi ve teknoloji meraklısını 7 - 11 Ekim 2009 tarihlerinde 10’ncu kez TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde buluşturacak. Geçtiğimiz yıl 5 bini genel müdür ve firma sahibi olmak üzere, 70 bin profesyonel; toplamda 160 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia’da, krizde açılan yaraların bilişim teknolojileri ile nasıl sarılacağı gözler önüne serilecek. 'İş Dünyası', 'Tüketici Elektroniği' ve 'Dijital Yaşam' olmak üzere 3 ana bölümden oluşan CeBIT Bilişim Eurasia 2009, önceki yıllardan farklı olarak bu yıl iş dünyası bölümündeki yeniliklerle ve uluslararası katılımda görülen artışla ön plana çıkacak.

Görkemli açılış

CeBIT Bilişim Eurasia ile Avrasya’nın en büyük uydu iletişimi, yayıncılık ve TV sektörü fuarı olan Broadcast, Cable & Satellite Eurasia 2009’un yanısıra, Interpromedya tarafından düzenlenen ''Bilişim Zirvesi'09''un ortak açılışını 7 Ekim Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yapacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılacağı açılışa, Deutsche Messe AG Yönetim Kurulu Üyesi Dr Andreas Gruchow, Interpromedya Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurdakul, Sony Eurasia Ülke Müdürü Murat Küçüksaraç, Eutelsat Ortadoğu ve Ortaasya Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Korur, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Türsat Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay konuşmacı olarak katılacak.

Fuar büyümeye devam ediyor

Son yılların en gözde ürünleri arasında yer alan dizüstü bilgisayarları için geliştirilen 3G uygulamalarının yanısıra en yeni donanım, biometrik sistem, ofis ekipmanı ve yazılımların sergileneceği CeBIT Bilişim Eurasia’da, şirketler uluslararası arenada iş birliği yaratma fırsatı bulacak. Bu yıl 'İş Dünyası' bölümüyle daha da ön plana çıkacak olan CeBIT Bilişim Eurasia, toplam 60 bin metrekare alanda hazırlanan 12 tematik bölümüyle ziyaretçilerine bilişimle dolu 5 gün yaşatacak. Farklı sektörlere yönelik kurumsal çözümlerin tanıtılacağı 'İş Dünyası' salonlarında, ticari yazılımlardan mobil iş çözümlerine, bankacılık ve finans uygulamalarından telekom altyapısı ve Ar-Ge teknolojilerine kadar birçok konu ele alınacak.

Bu yıl CeBIT Bilişim Eurasia ile aynı mekanda, Avrasya’nın en büyük uydu iletişimi, yayıncılık ve TV sektörü fuarı olan Broadcast, Cable & Satellite Eurasia 2009’da fuarın 8, 9 ve 10’ncu salonlarında gerçekleşecek.  Broadcast, Cable & Satellite fuarında da ziyaretçilerin uygun fiyata alışveriş yapabilecekleri bir  “Uydu Market” yer alacak. Fuar kapsamında Anadolu’daki uydu operatörleri ve yerel TV kanallarının üst düzey yöneticilerinin fuarı ziyaret etmelerine yönelik iki özel heyet programı ve 10 -11 Ekim 2009 tarihlerinde Uluslararası Konferans Programı düzenlenecek.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/cebit-bilisim-eurasia-10-yilinda_73020.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!