Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CeBIT Bilişim Eurasia 10. Yılında

Türkiye’nin bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda Avrasya’ya açılan ticaret kapısı CeBIT Bilişim Eurasia, farklı ülke ve bölgelerden gelen onbinlerce profesyonel, yönetici, bilim adamı, kamu yetkilisi ve teknoloji meraklısını 7 - 11 Ekim 2009 tarihlerinde 10’ncu kez TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde buluşturacak. 'İş Dünyası', 'Tüketici

yapi.com.tr
CeBIT Bilişim Eurasia 10. Yılında

br />
Dijital dünyanın en yenileri 6. ve 7. salonlarda

Hem iş hem de tüketici elektroniği ve dijital yaşama ilişkin teknolojilerin görücüye çıkarılacağı 6 numaralı 'Tüketici Elektroniği' salonunda, günlük hayatta ve iş ortamında kullanılan navigasyon, dijital görüntüleme, dijital eğlence, donanım ve çevre bilimleri, ev sinema sistemleri, akıllı ev sistemleri ve otomasyonlar tanıtılacak. TÜBİTAK’ın da Türkiye’deki Türk mühendislerce yapılan Ar-Ge çalışmalarıyla yer alacağı 6. salonda, iş ve kariyer, eSağlık/Telesağlık ve kamu sektörü bölümlerinin yanısıra, önceki yıllardan farklı olarak Webciety tematik bölümü, fuara farklı bir hava katacak. Online sosyal ağ, e-ticaret firmaları, online pazarlama firmaları ve yazılım tedarikçilerinin yer alacağı Webciety tematik bölümünde pazarlama profesyonellerinin yanı sıra halkla ilişkiler, sosyal ağ kullanıcıları, medya ve blog yazarları bir araya gelecek.

Fuarda son kullanıcılara hitap eden ve 7. salonda konuşlandırılan 'Dijital Yaşam' bölümünde ise dijital sistemler, mobil ürünler, servisler, yazılımlar ve uygulamalar sergilenecek. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Bilişim Market’in de bu bölümde konumlandırıldığı fuarın 7’nci salonunda telekomünikasyon hizmetleri ön plana çıkacak. 11 Ekim 2009 Pazar günü sona gerecek olan CeBIT Bilişim Eurasia’nın giriş ücreti 20 TL olarak belirlendi.

Yeni dünya yeni yaşam

Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde CeBIT Bilişim Eurasia 2009 ile aynı gün Interpromedya tarafından düzenlenen ''Bilişim Zirvesi'09'' da start alacak. 7- 10 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirvenin bu yılki ana teması 'Yeni Dünya Yeni Yaşam'. Telekom, e-sağlık/tele sağlık, e-devlet, savunma ve yeni medya konferansları ile iş dünyasına yönelik iş çözümlerinin ve teknoloji oturumlarının yer alacağı Bilişim Zirvesi’09’da; 4 gün boyunca 6 konferans, 27 farklı oturum yapılacak. Bilişim dünyasının profesyonelleri ile iş dünyasının profesyonellerini tek bir noktada buluşturan ve bilişimin sunduğu çözümlerden herkesin maksimum oranda fayda görmesini sağlayan Zirve’de, yakınsama kavramının teknolojideki önemi, günlük hayatta neleri değiştirdiği konuları aktarılacak.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/cebit-bilisim-eurasia-10-yilinda_73020.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!