Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Cengiz İnşaat: Köşk Aslına Uygun Restore Edilecek

Cengiz İnşaat, geçen yıl çıkan yangında kül olan Hüseyin Avni Paşa Köşkü ile ilgili bilinçli olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik bazı haberler hazırlandığını belirterek, köşkün daha önce de açıklandığı gibi ilgili mevzuat kapsamında alınan izinlere göre aslına uygun olarak restore edileceğini açıkladı.

yapı.com.tr/AA
Cengiz İnşaat: Köşk Aslına Uygun Restore Edilecek

Cengiz İnşaat'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda yer alan köşk ile ilgili haberlerde yer alan yanlış bilgi üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğduğu bildirildi.

İlgili haberlerin bir kısmının bilinçli olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik hazırlandığı kaydedilen açıklamada, haberlerde iş makinelerinin çalışmaya başladığının iddia edildiği ve "Mehmet Cengiz bu koruya 10 villa yaptırmak istiyordu" denildiği aktarıldı.


Açıklamada, "Hüseyin Avni Paşa Köşkü daha önce de açıkladığımız gibi ilgili mevzuat kapsamında alınan izinlere uygun olarak aslına uygun restore edilecektir.  Bunun için yasal izinler tamamlanmış ve prosedürün sonuçlanması beklenmekte; iş makineleri ise bu nedenle koruda bekletilmektedir. İş makinelerinin çalışmaya başladığı ve ağaçların kesildiği iddiaları tamamıyla asılsız, gerçek dışıdır. Koruya 10 villa yapılacağı iddiaları ise sadece hayal ürünüdür" ifadeleri kullanıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cengiz-insaat-kosk-aslina-uygun-restore-edilecek_133137.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!