Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Cevahir’de ‘Kaçak’ Tartışması

Avrupa’nın en büyük 2. alışveriş merkezi olarak tanıtılan Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı.

yapi.com.tr
Cevahir’de ‘Kaçak’ Tartışması

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şişli Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri de AVM’nin teras katında eklentiler olduğunu fakat düzeltildiğini belirterek AVM’nin dosyasının ilçe belediyesi encümenine gönderildiğini belirtti. Encümenin Cevahir AVM yetkililerine yüklü bir ceza vermesi bekleniyor.

Meclis üyeleri başvurularında AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza yapıldığını belirterek Şişli Belediyesi tarafından işlem başlatıldığını ve encümenin cezai işlem kararlarını aldığını belirtti. AVM yetkililerinin belediyeye kaçakların çözümü olarak tadilat projesinin sunulduğu belirtilen başvuruda kaçakların 12 yıl önce yapıldığına değinildi. Meclis üyeleri yetkililer hakkında imar kirliliğine neden olma suçundan kamu davası açılmasını ve cezalandırılmasını istedi. Ayrıca 12 İBB’nin CHP’li Meclis üyesi de Cevahir AVM hakkında önerge vererek tüm sürecin belgelerini istedi.

ETİKETLER: Cevahir AVM
http://www.yapi.com.tr/haberler/cevahirde-kacak-tartismasi_145396.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!