Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

İtalyan Medcon'u Alan Çimsa...

Çimsa, Hazır Beton Filosunu Büyütüyor

2008 yılında 20 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye’de hazır beton alanında bugüne dek yapılmış en büyük satın almayı ve inorganik büyüme adımını gerçekleştiren Çimsa, 2009 yılında da krize rağmen yatırımlarını sürdürüyor. 40 hazır beton üretim tesisinde 3 milyon metreküp üretim kapasitesine sahip bulunan Çimsa, 4.4 milyon Euro’luk yatırımla 40

yapi.com.tr
Çimsa, Hazır Beton Filosunu Büyütüyor

008 yılında 20 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye’de hazır beton alanında bugüne dek yapılmış en büyük satın almayı ve inorganik büyüme adımını gerçekleştiren Çimsa, 2009 yılında da krize rağmen yatırımlarını sürdürüyor. 40 hazır beton üretim tesisinde 3 milyon metreküp üretim kapasitesine sahip bulunan Çimsa, 4.4 milyon Euro’luk yatırımla 40 adet VOLVO FM400 8x4 Euro4 transmikserin ve 4 adet mobil beton pompasının satın alımını gerçekleştirdi.

Çimsa tarafından satın alınan 40 adet VOLVO transmikserin teslimi için düzenlenen törene, Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu ve Çimsa Hazır Beton’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şahap Sarıer’in yanısıra, Volvo Otomotiv Türk Genel Müdürü Ulf Magnusson ve Volvo Kamyon Lojistik Müdürü Özkan Çelik katıldılar.

Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, şirketin müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hazır beton alanında hizmet kalitesini ve etkinliğini yükseltmek için yatırımlarını sürdürdüğünü dile getirdi. “2009 yılında, krize rağmen yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu yatırımların büyük miktarını, 2008 itibarı ile satın almış olduğumuz hazır beton üretim tesislerinde modernizasyon ve çevreye yönelik yatırımlar oluşturdu” şeklinde konuşan Hacıkamiloğlu, “Bu doğrultuda transmikser teknolojisinde en son noktada yer alan, çevreci ürünlere yatırım yaptık ve dünyanın önde gelen üreticisi Volvo’ dan 40 adet Euro4 transmikser satın aldık” dedi.

Merkezi Sevkıyat Projesi hayata geçiriliyor

Hacıkamiloğlu, “Üretim tarafında olduğu kadar, ürün sevkiyatında da etkinlik ve verimlilik büyük önem taşıyor. Bu konu, müşteri memnuniyetiyle de doğrudan bağlantılı” diyerek, bu alanda verimliliği artırmak için Adana ve Mersin bölgelerinde toplam 10 adet hazır beton tesisini kapsayan 'Hazır Beton Merkezi Sevkıyat' projesine start verdiklerini dile getirdi.
 
Çimsa, Merkezi Sevkıyat Projesi ile tesis ve araç optimizasyonu sağlamayı ve zamanında sevkıyat gerçekleştirilerek yüksek seviyede müşteri memnuniyeti hedefliyor. Mehmet Hacıkamiloğlu, “Proje kapsamında bilgi teknolojileri altyapımıza yatırım yaptık, çalışanlarımıza bu doğrultuda eğitim verdik. Şimdi de, araç yatırımını gerçekleştirdik. Aldığımız 40 araç, bu projemizde sadece buzdağının görünen kısmını oluşturuyor” dedi.

Çevreye yatırım sürüyor

Mehmet Hacıkamiloğlu, Çimsa’nın temel önceliğinin, tüm faaliyetlerinde yasal ve ahlaki ilkelere uymak, doğal kaynakları en etkin ve verimli şekilde kullanmak, çevre ve insan sağlığına zarar vermemek olduğunu da dile getirdi ve “Yeni satın aldığımız bu kamyonlar da bu çerçevede standartlarımızı karşılıyor” dedi. Çevre konusunda tüm standartlara uymanın Çimsa için önemine işaret eden Hacıkamiloğlu, “Çimsa, bu konuda yasal zorunluluklara uyumun da ötesinde, öncü uygulamaları ile her zaman liderliği üstlenmiştir” dedi.

Çimsa’nın Volvo’yu tercih etmesi bizi gururlandırıyor

VOLVO Otomotiv Türk Genel Müdürü Sayın Ulf Magnusson ise konuşmasında, “Çimsa ile uzun zamandır devam eden iş birliğimiz ve Çimsa’nın yine Volvo’yu tercih etmesi bizi gerçekten gururlandırıyor. Hepimizin bildiği gibi bir yılı aşkın süredir devam etmekte olan kriz dolayısıyla hem otomotiv, hem inşaat hem de taşımacılık sektöründe zor günler yaşandı. Geleceğe daha umutlu bakabildiğimiz bugünlerde olumlu sinyaller alınmaya başlandı. Bu zorlu koşullara rağmen Volvo Kamyon olarak Türkiye’de 2009 yılında satış anlamında hedeflerimizin ilerisindeyiz. Bu nedenle 2010 beklentilerimizi yükselttik. Satış sonrası hizmetlerde de kendimizi Türkiye pazarı için geliştiriyoruz. Türkiye gerçekten çok önemli bir pazar ve Volvo Kamyon olarak amacımız burada da müşterilerimiz için en iyi çözüm ortağı olmak. Bu nedenle müşteri memnuniyetini arttırmak için çok çalışıyoruz. Satış sonrası servislerimiz ile de yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cimsa-hazir-beton-filosunu-buyutuyor_74894.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!