Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çocuklar İstanbul Meydanlarını Tasarlıyor Çevrimiçi Atölyeler

İstanbul Meydanları'nın yeniden şekillenmesinde söz sahibi olmayan isteyen çocuklar, Hayal Gücü Merkezi tarafından gerçekleştirilecek çevrimiçi atölyelere 30 Temmuz'a kadar başvurabilecek.

yapi.com.tr
Çocuklar İstanbul Meydanlarını Tasarlıyor Çevrimiçi Atölyeler

Çocuklar İstanbul Meydanlarını Tasarlıyor Çevrimiçi Atölyeleri, İstanbul Meydanları yeniden şekillenirken çocukların da sürece dahil olabilmesi adına, onlara meydan kavramı üzerinden ilgili meydanda kendi ihtiyaçlarını ifade etmelerini ve sorun olarak gördükleri durumların çözümlerini barındıran tasarımlar yapmalarını sağlayan çevrimiçi atölyelerdir.

 4, 5, 6 Ağustos 2020’de Salacak Sahili için 7, 8 ve 9 Ağustos 2020’de Kadıköy Meydanı için atölye düzenlenecektir. Bu çalışmalar, 14:00 - 17:00 arası gerçekleşecektir. Bir çocuk yalnızca bir meydanla ilgili atölyeye katılabilecek ve 3 gün üst üste tercih yaptığı meydanla ilgili atölyeye düzenli katılmayı kabul etmiş olacaktır.

Eğitimler, Hayal Gücü Merkezi adlı sosyal girişim tarafından gerçekleştirilmektedir. Eğitimi gerçekleştirilenler bu atölye tasarımını daha önce yüz yüze gerçekleştirmiş ve pedagojik formasyon sahibi eğitmenlerdir.

Çocuğunuz bu atölyeye katıldığında İstanbul’un ilgili meydanları ile ilgili fikir ve önerilerini yaşıtları ile tasarlama şansına sahip olacak ve İstanbul’un meydanları yeniden şekillenirken İstanbul’un çocukları adına söz sahibi olacaktır.

Kontenjanı 30 katılımcı çocukla sınırlı olan atölyelere başvuru için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/haberler/cocuklar-istanbul-meydanlarini-tasarliyor-cevrimici-atolyeler_180864.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!