Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Coldwell Banker Türkiye'de

Coldwell Banker Dünya Başkanı Jim Gillespie, Başkan Yardımcısı Elizabeth Makatura, Coldwell Banker Türkiye CEO'su İrfan Gülcü ve Genel Müdür Mehmet Bayramoğlu, Ritz-Carlton otelinde düzenlenen toplantısı aracılığıyla Türkiye hedeflerini anlattılar.

yapi.com.tr/Mesut TUFAN
1


img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\sektorel\54251-1.JPG" align="right" hspace=5 vspace=5>Dünyanın en büyük grupları arasında yer alan Realogy bünyesinde faaliyet gösteren Coldwell Banker da Türkiye'de. Sadece ABD ve Kanada’da yıllık 350 milyar dolar ciroya sahip olan şirket, 35 ülkede, 4 bine yakın franchise ofisi ve 130 bini aşan gayrimenkul danışmanı ile hizmet veriyor. Coldwell Banker Dünya Başkanı Jim Gillespie, Başkan Yardımcısı Elizabeth Makatura, Coldwell Banker Türkiye CEO'su İrfan Gülcü ve Genel Müdür Mehmet Bayramoğlu, Ritz-Carlton otelinde düzenlenen toplantı aracılığıyla Türkiye hedeflerini anlattılar.

İstanbul'da olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Coldwell Banker Dünya Başkanı Jim Gillespie, İstanbul'un depremselliğine gönderme yaparak Coldwell Banker'ın da 1906 yılında gerçekleşen büyük San Francisco depremi sonrası kurulduğunu hatırllattı. Kısaca Coldwell Banker hakkında bilgi veren Gillespie, Türkiye pazarına daha önce girmemelerinin gerekçesini ise doğru zamanda doğru ortakla çalışmak istemeleri olarak açıkladı.

Daha sonra söz alan Başkan Yardımcısı Elizabeth Makatura, vizyonlarını ve etik değerlerini paylaşan ortaklarla çalışmaya verdikleri önemi vurguladı ve Türkiye pazarına iyi bir ekiple girdiklerini söyledi. Makatura, Amerika'da sektörde çalışmak isteyenlere eğitim vermek için kurulmuş olan Coldwell Banker University'nin bir benzerinin de Türkiye'de açılacağının müjdesini de verdi.

Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Mehmet Bayramoğlu ise gayrimenkul pazarına getirecekleri yeniliklerden bahsederek, Türkiye'de bir franchise ağı oluşturacaklarını ve ilk yıl için 20 franchise vermeyi hedeflediklerini söyledi. "Servis kalitesi, öncelikle üzerinde durduğumuz konulardan birisi" diyen Bayramoğlu, franchise vermek için aynı vizyonu paylaşmak ve eğitim gibi belirli kriterlerinin olacağını, 5 yıl için verilen franchise hakkının karşılıklı görüşmelerle devamına ya da sona erdirilmesine karar verileceğini anlattı. Bayramoğlu, Coldwell Banker University'nin bir benzerinin de Türkiye'de açılması konusunda ise iki üniversiteyle görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Coldwell Banker Türkiye sektöre neler getirecek

Coldwell Banker - Previews: Milyon dolarlarla ifade edilen lüks gayrimenkulün el değişiminde uygulanan sistem, dünya üzerindeki en başarılı gayrimenkul değerlendirme sistemi olarak kabul ediliyor.

Coldwell Banker – Mortgage: Dünyada kendine ait ilk fonlama sistemine sahip olan gayrimenkul firması olan Coldwell Banker, ayrıca yerel bankalarla da çalışıyor. Aynı sistem, Türkiye'de de uygulanacak.

Coldwell Banker – Concierge: İstenilen evin, istenilen şekilde en ince ayrıntısına kadar baştan yaratılması konusunda her türlü hizmeti sunuyor.

Coldwell Banker, bunların yanısıra gayrimenkullerin değerinde alınıp satılması için müşterilerine oldukça geniş ve ayrıntılı istatistiki bilgilerden oluşan ekspertiz raporları da sunuyor. GSM operatörleri desteği ile Coldwell Banker’ın portföyünde bulunan gayrimenkullere ait bilgiler, SMS yoluyla isteyenlerin cep telefonlarına ulaştırılıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/coldwell-banker-turkiyede_54251.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • coldwell banker egıtımlerı ıle ılgılenmek ve emlak sektorunde gereken deneyıme ulasmak ıstıyorum bılgılerınızı ve yardımlarınızı rıca edıyorum 0534 8112889 YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!