Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Coldwell Banker'den 'Cepten Cebe' Ev Satışı

Amerika'nın en büyük gayrimenkul yatırım, yönetim ve danışmanlık şirketi Coldwell Banker'ın Mayıs 2007 tarihinde faaliyete geçen Türkiye temsilcisi Coldwell Banker Türkiye, "Emlak SMS" projesi ile sektördeki eğitim ve hizmet anlayışının çıtasını yükseltiyor.

Yeni Şafak Gazetesi



b>Amerika'nın en büyük gayrimenkul yatırım, yönetim ve danışmanlık şirketi Coldwell Banker'ın Mayıs 2007 tarihinde faaliyete geçen Türkiye temsilcisi Coldwell Banker Türkiye, "Emlak SMS" projesi ile sektördeki eğitim ve hizmet anlayışının çıtasını yükseltiyor. Müşterileri için özel bir bilgilendirme sistemi oluşturan Coldwell Banker Türkiye, bu projeyi tüm GSM operatörleri işbirliğiyle hayata geçirdi.

İki aşamada gerçekleşen projede, Gayrimenkul ve Finans Paketi'nde "ABONE CB" yazıp 3520'ye yollayan herkes Coldwell Banker Türkiye üyesi oluyor. Her gün gayrimenkul ve finans sektörü ile ilgili haberler SMS yolu ile cep telefonlarına iletiliyor. Üyeler gayrimenkul sektöründeki en son yenilikleri, sektörel fırsatları, yeni yatırım olanaklarını, pazar bilgilerini ve Mortgage faiz oranlarını bu sistemle güncel olarak takip edebiliyorlar.

Sistemin sunduğu ikinci hizmet ise, önümüzdeki aylarda hayata geçecek olan "Sorgulama Servisi". Kiralık ya da satılık gayrimenkuller hakkında bilgi almak isteyen herkes bu hizmetten yararlanabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/coldwell-bankerden-cepten-cebe-ev-satisi_54755.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!