Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Dedeman, 15 Milyon Dolarlık...

Dedeman'ın Konya'da Açacağı Otelin İnşaatını Okyanus Grubu Gerçekleştirecek

Dedeman Topluluğu, 2006 yılında açılması planlanan Dedeman Konya Oteli'nin inşaatı için oteli inşa edecek Okyanus Taahhüt A.Ş. ile sözleşme imzalam

Dünya



b>Dedeman Topluluğu, 2006 yılında açılması planlanan Dedeman Konya Oteli'nin inşaatı için oteli inşa edecek Okyanus Taahhüt A.Ş. ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan yapılan açıklamada, Antalya-Afyon-İstanbul yolları kavşağında yapılacak Dedeman Konya Oteli için, önümüzdeki günlerde Konya'da Okyanus Grubu ile imza töreni gerçekleştirileceği bildirildi.

Şirket açıklamasında Okyanus Taahhüt A.Ş. tarafından yapılacak otelin şehir merkezine 1.5 kilometre uzaklıkta olacağı belirtilen otelin işletmesini Dedeman Hotels & Resorts International'ın üstleneceği ifade edildi. Otelde, 2'si kral dairesi olmak üzere 180 oda bulunacak

Konya'da hizmete girecek yaklaşık 400 yatak ile Dedeman Hotels & Resorts International'ın 7 bin 40 olan yatak kapasitesinin 7 bin 500'e yaklaşacağı kaydedilen açıklamada, 3 ayrı kısma bölünebilen bin metrekarelik balo salonu, 7 toplantı salonu ve 180 kişilik restoranı bulunacak otelin, hizmete girmesiyle birlikte Konya'nın en lüks oteli olacağı bildirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dedemanin-konyada-acacagi-otelin-insaatini-okyanus-grubu-gerceklestirecek_17947.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!