Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Devlete Kalan Milyonluk Konutlara Alıcı Çıkmadı

Deprem bölgesi olan Elazığ’da yapılan gökdelen, İl Özel İdaresi’ni büyük zarara uğrattı. 3 kez ihale yapıldı ama satış yapılamadı.

yapi.com.tr
Devlete Kalan Milyonluk Konutlara Alıcı Çıkmadı

Elazığ İl Özel İdaresi ile AKP Elazığ İl Yöneticisi Mustafa Tetik ortaklığında 2020 yılında yapılan Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'ndeki 58 daire ve 4 dükkanın satışı için geçen günlerde Elazığ İl Özel İdaresi'nde ihale yapıldı. İhaleye katılım olmadığı için satış yapılamadı. Konutlar için istenen en düşük muhammen bedel 2 milyon 750 bin, en yüksek muhammen bedel ise 4 milyon 650 bin lira, dükkanlar için istenen en düşük muhammen bedel 11 milyon 214 bin lira olarak açıklanmıştı.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; İl Özel İdaresi CHP'li Meclis Üyesi Mahmut Okçuoğlu, konutların satışıyla ilgili yetkililerin plansız programsız bir süreç yürüttüğünü belirterek, “Deprem bölgesine 26 katlı bina yapılmasının tehlikeli olduğunu defalarca dile getirmiştik. Süreç içinde projenin içeriğini ve maliyetini öğrenmek için mecliste büyük mücadeleler verdik. Milyonlarca lira harcanarak yapılan projede üçüncü ihaleye rağmen daire ve dükkanların satışının yapılamaması, öngörüsüz, plansız, sorumsuz bir iş yapıldığının somut örneğidir.” dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/devlete-kalan-milyonluk-konutlara-alici-cikmadi_199207.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!