Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Dikkat' Balkon Var!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir apartmanın ikinci katında oturan aile, kamyonların balkonlarına çarpmasını önlemek adına led kırmızı ışıklı ''Dikkat'' yazılı tabela yaptırdı.

yapi.com.tr
'Dikkat' Balkon Var!

Edremit ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi Okul Caddesi'nde yol kenarındaki bir binada oturan Ali Balaban, ikinci katında bulunan dairesinin balkonunun yola doğru çıkıntılı olduğunu söyledi. Balaban, ''Kaldırım bizim balkonun altında kalıyor. Küçük araçların bir bölümü balkonumuzun altından geçiyor ancak yüksek kamyonlar için aynı şey mümkün olmuyor'' dedi. T24'ün haberine göre, balkonun 3-3.5 metre yüksekte kaldığını ve birkaç kamyonun kasasının çarptığını anlatan Balaban, şunları söyledi:

'Bırakın balkonu, binanın yıkılmasından korktuk'
 
''Bırakın balkonu binanın yıkılmasından korktuk. Bunu önlemek için çareler aramaya başladık. Balkonu sökmeyi bile düşündük ama olmadı. En son aklıma uyarı tabelası geldi. Led kırmızı ışıklı ‘Dikkat' yazan bir tabela yaptırdım. Yazının yanında ayrıca, sürücülerin yukarıya (balkona) dikkat etmelerini sağlamak için yukarı yönlü, yeşil ışıklı ok yer alıyor. Hava karardıktan sonra akşamları tabelayı yakıyoruz. Gündüz vaktinde zaten sürücüler balkonu fark edebiliyor. Bizim amacımız geceleri de balkonun fark edilmesiydi.''
 
Balaban, tabelayı yaptırdığından bu yana kamyonların balkona çarpmadığını ifade ederek, ''Belediyeye ve trafik ekiplerine durumu anlattım ama çözümsüz kaldı. Bu yöntem çok etkili oldu. Geceleri rahat uyuyoruz'' şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dikkat-balkon-var_103732.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!