Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bu da Oldu; Asansör Çaldılar

Osmaniye'de bir apartmanın asansörü kimliği belirlenemeyen kişilerce çalındı.

yapi.com.tr
Bu da Oldu; Asansör Çaldılar

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki 4 katlı apartmanın sakinleri, yaklaşık 1 ay önce binadaki asansörün çalındığını fark ederek polise başvurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, apartmandaki asansörün motoru, kabini ve kapısının sökülerek, kimliği belirsiz kişilerce çalındığını tespit etti.

Radikal Gazetesi'nin AA kaynaklı haberine göre parmak izi çalışması yapan polis ekipleri, olayın binayı yapan müteahhit ile asansör firması arasında alacak verecek meselesi sebebiyle yaşanmış olabileceği ihtimali üzerine asansör firmasında çalışan 2 kişinin ifadesine başvurdu. Asansör firması çalışanları ifadelerinde olayla ilgilerinin bulunmadığını ve kendilerinin asansörün çalınmasından haberlerinin olmadığını söyledi.

Bunun üzerine MOBESE kameralarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen 3 şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Bedensel engelli apartman sakini, dairesini sattı

Apartman sakinlerinden bedensel engelli Abdullah Temurtaş, asansörün ara sıra arızalandığını belirterek, olayın gerçekleştiği gün bazı kişileri asansörün başında gördüğünü ve asansörün tamir edildiğini düşünerek bu kişilere müdahale etmediğini söyledi. Temurtaş'ın eşi Ayşe Temurtaş da eşinin rahatsızlığından dolayı ailece mağdur olduklarını belirterek, “Eşimin rahatsızlığından dolayı ikinci kattaki eski dairemizi satarak, asansörlü olduğu için bu binaya taşınmıştık. Benim de boyun fıtığı rahatsızlığım olduğu için olayın ardından mağdur olduk. Bu yüzden buradaki evimizi de sattık. Çok zor durumda kaldık. Olayın ardından 1 ay geçti. Ailece bu olaydan dolayı mağduriyet yaşadığımız için yakında başka bir yere taşınacağız” diye konuştu.

Apartman sakinlerinden Samiha Koç da 3 ay önce apartmana taşındıklarını ifade ederek, “Bu hırsızlık olayının ardından ailece biz de maddi ve manevi zarara uğradık” dedi.

Apartmanda oturan diğer vatandaşlar da, asansörün ara sıra arızalandığını, olayın meydana geldiği gün asansörle uğraşan 3 kişi gördüklerini, ancak tamir yapıldığı düşüncesiyle müdahalede bulunmadıklarını anlattı.

Polis ekiplerinin hırsızlık zanlılarını bulmak için başlattığı çalışmaların sürdüğü bildirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bu-da-oldu-asansor-caldilar_103579.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!