Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dorçe Prefabrik Yapı, Irak ve Moritanya’da Toplam 5 Yeni İş Aldı

Bugüne kadar uluslararası pek çok inşaat projesini başarıyla tamamlayan Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat A.Ş., Moritanya ve Irak için 5 yeni projenin inşaatına başladı.

yapi.com.tr
Dorçe Prefabrik Yapı, Irak ve Moritanya’da Toplam 5 Yeni İş Aldı

Bugüne kadar uluslararası pek çok inşaat projesini başarıyla tamamlayan Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat A.Ş., Moritanya ve Irak için 5 yeni projenin  inşaatına başladı.

Firmanın Genel Müdürü Süheyla Çebi Karahan, “Dorçe, Irak, Afrika ve Ortadoğu’da, zor şartlar altında yüksek kalitede iş yapabilme yeteneğine sahip bir firma. Tamamladığı projeler ile uluslararası düzeyde kendini daha iyi bir şekilde tanıtarak, daha yüksek bir statüye taşıyacak” sözleriyle projelerin önemini vurguladı.

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. toplamı 20 adet olmak üzere, Irak’ın 18 ayrı şehrinde betonarme ve çelik konseptiyle yapılan araç muayene istasyonların tamamının alt yapı ve üst yapı inşaatlarını tamamlayarak Irak İçişleri Bakanlığı’nın hizmetine sunacak.

Irak’ın Basra şehrinde 1416 adet villa ve 11 adet sosyal yapıdan oluşan inşaat toplu konut projesi ise, Dorçe tarafından üstlenildi. Tamamı betonarme olan proje kapsamındaki okullar, villalar, sağlık, alışveriş, ticaret ve kültür merkezlerinin alt yapı ve üst yapı inşaatları tamamlanacak ve Irak Şehitler Kurumu’nun hizmetine verilecek.

Irak’ta çalışmalarına başlanan üçüncü proje ise betonarme 400 yataklı hastane projesidir. Yine Basra’da inşaatına başlanan projede Dorçe, tam teşekküllü hastanenin alt yapı, üst yapı inşaatları ve cihazları dahil olmak üzere tamamlayarak teslim edecek.
 
Aynı zamanda, madencilik sektörünün önemli çalışma alanlarından biri olan Moritanya’nın, Guelb ve Tasiast bölgelerinde 2 farklı projeye devam eden Dorçe, inşaat malzemelerini, Türkiye, Moritanya ve bölge ülkelerinden temin ederek; Avrupa’dan Afrika’ya ticareti hareketlendiren eksenlerden birini oluşturuyor.

Her iki projede de anahtar teslim hizmeti sunan firma, Guelb proje bölgesinde, proses binaların alt yapı ve üst yapı inşaatlarına başladı. Tasiast proje sahasında, 6 bin 800 kişilik ön üretimli işçi yaşam merkezinin, alt yapı ve üst yapı inşaatları da Dorçe tarafından tamamlanacak.

Dorçe Prefabrik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. geçtiğimiz yıllarda, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Yemen, Umman, Türkmenistan, Kazakistan, Tacikistan, Pakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, İran, Afganistan, Cezayir, Libya, Kamerun, Kongo, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Nijer, Nijerya, Kamerun, Sudan , Cibuti, Ekvator Ginesi, Gabon, Arnavutluk, Kosova, İngiltere, Ukrayna, Rusya, Avusturalya devletlerinde konutlar, okullar, hastaneler, işçi kampları, ofis binaları, elçilik binaları, proses binalar, hangarlar ve atölye inşaatları tamamlayarak hizmete sundu. Dorçe, Irak ve Afrika’ya yenilik getirecek yüksek yatırım harcamalarıyla, proje bölgelerinde istihdamı sağlamasının yanı sıra, ithalatı ve ihracatı da canlandırıyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/dorce-prefabrik-yapi-irak-ve-moritanyada-toplam-5-yeni-is-aldi_91503.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!